Skupoceno odelo i najlon čarape: Cakanin muž šokirao, zar ovo nosi jači pol? (foto)

Skupoceno odelo i najlon čarape: Cakanin muž šokirao, zar ovo nosi jači pol? (foto)

Autor: | 26/05/2022

0

Najlon čarape javnost ostavile u čudu

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana živi život po svojoj meri. Već četvrt veka u srećnom je braku sa advokatom Nebojšom Negićem

Pročitajte: Evo trika - Da najlon čarape duže traju

Boško Karanović

 

Porodica je ne samo brojna, već i skladna, iako nisu svi u krvnom srodstvu. Cakana iz prvog braka ima ćerku Maju, koja joj je podarila unuke Uroša, Dunju i Mirku. S druge strane, Nebojša je pre nego što je upoznao Cakanu dobio tri ćerke, Mariju, Anu Ninu, a u međuvremenu je postao i deda. I, svi se odlično slažu.

‒ Neša i ja smo se venčali 1997. godine i dugo živeli na Vračaru, gde i danas imamo stan. Devet godina kasnije preselili smo se u Sremčicu. Ukazala nam se prilika da kupimo prelepu kuću ‒ ispričala je pevačica koja ne krije da ona i njen suprug dosta pažnje posvećuju fizičkom izgledu.

Pročitajte: Cakana izbezumljena, strahuje za ćerkin život - Rekla sam joj da odmah pakuje kofere

Boško Karanović

 

Često su viđeni gosti na modnim događajima u našem glavnom gradu, pa su tako na nedavno održanoj reviji Bate Spasojevića uslikani u prvom redu.

Savršeno stilizovani i odeveni u crno-belo Cakana i Nebojša privukli su veliku pažnju, posebno ugledni advokat koji se pojavio u prelepom odelu. Ono što je mnoge zbunilo su njegove čarape, koje su ovog puta bile najlon.

Novi modni trend ili lični izbor gospodina Negića, pitaju se svi!

Da li je ovo novi trend?

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti