Muž Dragice Radosavljević Cakane miljenik je dama, ali njena prva ljubav i otac ćerke Maje više nije tajna (foto)

Muž Dragice Radosavljević Cakane miljenik je dama, ali njena prva ljubav i otac ćerke Maje više nije tajna (foto)

Autor: | 30/12/2021

1

Muž Dragice Radosavljević Cakane miljenik je dama

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana živi život po svojoj meri. Već četvrt veka u srećnom je braku sa advokatom Nebojšom Negićem, a njihova porodična kuća, u mirnom prigradskom naselju Sremčica, idilična je oaza u kojoj rado provode vreme sa porodicom i prijateljima.

Pročitajte: Poznata pevačica šokirala priznanjem - Silikoni su mi bili najveća glupost u životu

Boško Karanović

 

Porodica je ne samo brojna, već i skladna, iako nisu svi u krvnom srodstvu. Cakana iz prvog braka ima ćerku Maju, koja joj je podarila unuke Uroša, Dunju i Mirku. S druge strane, njen suprug Nebojša je pre nego što je upoznao Cakanu dobio tri ćerke, Mariju, Anu i Ninu, a u međuvremenu je postao i deda. I, svi se odlično slažu.

‒ Neša i ja smo se venčali 1997. godine i dugo živeli na Vračaru, gde i danas imamo stan. Devet godina kasnije preselili smo se u Sremčicu. Ukazala nam se prilika da kupimo prelepu kuću ‒ ispričala je pevačica, koja je porodični dom uredila s mnogo pažnje i ljubavi.

Pročitajte: Izrasla u pravu lepoticu - Najstarija Cakanina unuka od bake je nasledila ovo (foto)

Boško Karanović

 

‒ Uvek posle ručka sednemo da se ispričamo o tome šta smo radili u toku dana, a posle toga svako zauzima svoju poziciju. Neši je potreban mir jer se bavi ozbiljnim poslom. Volimo kad smo sami, uživamo u našim godinama. Lepo nam je u životu, lepo nam je u braku. Kad se poželimo društva, pozovemo prijatelje u goste. Ipak, najsrećniji smo kad dođu deca, jer je kuća tada puna smeha i veselja ‒ kaže Cakana.

Prvi muž Dragice Radosavljević Cakane u njen je život ušao veoma rano 

Prvog supruga, Beograđanina Borisa, upoznala je u Makarskoj, nakon završetka srednje škole. Počeli su da se zabavljaju kada je došla u glavni grad na studije. U jednom intervjuu ispričala je da je na dan udaje nosila crnu haljinu sa srebrnim detaljima i crne čizme, dok je mladoženja u žurbi obukao jednu crnu, a jednu plavu čarapu.

Pročitajte: Oduševiće vas kako izgleda kuća Dragice Radosavljević Cakane u Sremčici - U dvorištu se nalazi poseban detalj koji ostavlja bez daha (video)

Instagram

 

Venčali su se u krugu prijatelja i porodice i u prvo vreme živeli kod Borisovih roditelja. Dve godine kasnije dobili su ćerku Mariju, kojoj su oduvek tepali Maja. Oboje su bili izuzetno brižni i posvećeni roditelji, tako da je mogla da računa na suprugovu punu pomoć kad ode na turneju. Ipak, s vremenom su počeli da se udaljavaju, pa je i rastanak došao kao neminovnost.

Instagram

 

Iako je Maja od malih nogu pokazivala muzikalnost i završila muzičku školu – odsek solo pevanje i violina, izabrala je drugačiji profesionalni put. Danas je udata, i sa mužem i decom živi u inostranstvu.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Danica 00:27 05.03.2022
Odgovori

Bas lepa porodica, svaka čast Cakana , svi ste mnogo slatki . Deca PRELEPA!

hellomagazin.rs hellomagazin