Lepa i talentovana: Cakanina unuka rešena da ostvari veliki san, baka oduševljena (foto)

Lepa i talentovana: Cakanina unuka rešena da ostvari veliki san, baka oduševljena (foto)

Autor: | 02/03/2022

0

Cakanina unuka kreće bakinim stopama

Uprkos brojnim uspesima koje je postigla tokom višedecenijske karijere, Dragica Radosavljević Cakana najponosnija je kada govori o porodici, suprugu Nebojši, ćerki Mariji i unucima Mirki, Urošu i Dunji, koja je nedavno odlučila da krene bakinim muzičkim stopama.

Pročitajte: Muž Dragice Radosavljević Cakane miljenik je dama, ali njena prva ljubav i otac ćerke Maje više nije tajna (foto)

Boško Karanović

 
 

Cakanina unuka uveliko sprema prvi singl i ne krije da joj je baka velika podrška na tom putu.

‒ Dunja se uvek isticala. Bila je najglasnija kada bismo porodično putovali i pevali u kolima. Trudila se da dođe do izražaja, nekada je bila toliko dosadna da smo je ućutkivali. Specifična je po izvedbi i nije imitator. Sve to je ukazivalo na to da će se jednog dana ozbiljno baviti muzikom. Nisam želela da je vučem i guram u to, čekala sam da sama izrazi želju i, eto, pre nekoliko godina poželela je da se predstavi publici u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ ‒ ispričala je Cakana za novi broj magazina Story, dok se Dunja kroz smeh nadovezala da je od te ideje brzo odustala.

Pročitajte: Cakana - Bez ljubavi nema opstanka u braku, morate da budete malo ljubomorni i posesivni

Boško Karanović

 

‒ Budući da preferiram inostrani pop, rok repertoar, shvatila sam da to nije najbolja platforma za mene i počela sam da pevam u jednom restoranu, čiji su vlasnici bakini prijatelji. Nažalost, i s tim sam nedavno prestala. Fokusirala sam se na objavu singla. Takođe, želim da se vratim na fakultet, na kome sam nakratko pauzirala. Studirala sam kulturu i medije, ali ću se ove godine prebaciti na Filološki. Volim jezike i gde god da sam s roditeljima po svetu živela, a oni su već neko vreme u Moskvi, naučila sam jezik tih zemalja – pohvalila se Dunja.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti