Pre Jelene Duškovo srce bilo je zarobljeno, posle toliko godina poručuje mu: Vrati se! (foto)

Pre Jelene Duškovo srce bilo je zarobljeno, posle toliko godina poručuje mu: Vrati se! (foto)

Autor: | 20/09/2022

0

Ljubav Duška Tošića želi ga nazad

Na spomen Duška Tošića sledeća misao je Jelena Karleuša. O njihovom četrnaest godina dugom braku tokom 2022. svašta se pisalo, ali Jelena i Duško o razvodu ne razmišljaju. Uživaju u odrastanju ćerki Atine i Nike i trude se da privatnost sačuvaju što je više moguće. 

Pročitajte: Treća beba! Jelena Karleuša objavila prelepe vesti (foto)

Instagram

 

Međutim, naslovi u medijima poslednjih dana podigli su mnogo prašine. Ljubav Duška Tošića još sa početka fubalske karijere, dok još nije ni bio sa Jelenom Karleušom, želi ga nazad. 

"Kao navijači koji su uz klub danonoćno, više puta smo se uverili da jedini pomak u našoj situaciji mogu da učine ljudi - ofkovci. Oni koji dobro poznaju situaciju na stadionu i branili su boje na terenu. Zato javno iznosimo predlog da se u vrhu budućih struktura kluba nađe ime Duška Tošića. Ne treba posebno govoriti ko je Duško i kakvu je karijeru imao. Treba podsetiti da je uvek bio spreman da pomogne i sasluša naše predloge.

I dalje verujemo u model, gde bi bivši igrač(i) kluba doneli prevagu u podizanju OFK Beograda. Naš predlog: Duško Tošić!", navodi se u zvaničnom saopštenju prijatelja ovog kluba. 

Pročitajte: Ovo se čekalo - Jelena je rekla svoje, a sada se konačno oglasio i Duško povodom razvoda

Dres OFK Beograda Duško je nosio na samom startu karijere. Igrao je u mlađim kategorijama, pre nego što je u istom klubu postao profesionalac i ostvario transfer u Sošo. Navijači se nadaju da je spreman da se vrati u klub kao funkcioner i da svojim radom izvuče klub iz katastrofalne situacije. Da li će Tošić to i učiniti ostaje da se vidi. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti