Staša više nije devojčica: Prelepa ćerka Ivana Ivanovića ukrala tati 5 minuta slave (foto)

Staša više nije devojčica: Prelepa ćerka Ivana Ivanovića ukrala tati 5 minuta slave (foto)

Autor: | 24/11/2021

1

Ćerka Ivana Ivanovića iz prvog braka Staša, o kojoj poznati tata s ponosom govori u svakom intervjuu, ne može se često videti u javnosti. Kada su se zajedno pojavili na promociji programa „Putevima šampiona“ fondacije Novaka Đokovića, mnogi su se iznenadili.

Staša više nije klinka, u međuvremenu izrasla je u lepu devojku i tati sa zadovoljstvom pravi društvo na gradskim dešavanjima.

Pročitajte: Dom iz snova - Zavirili smo u prelepi stan Ivana Ivanovića (foto)

Dalibor Danilović

 

Ćerka Ivana Ivanovića u februaru će napuniti 18 godina, a kako najavljuje da će školovanje nastaviti u inostranstvu, poznati voditelj koristi svaku priliku da sa Stašom provodi što više vremena dok je još u Beogradu.

Na pitanje da li se složio sa njenim izborom da bude balerina, u jednom od intervjua koje je dao za magazin HELLO! Ivan je rekao:

‒ Ne da sam se složio nego sam je maksimalno podržao. Životno iskustvo mi govori da je mnogo važno da se čovek bavi onim što ga zanima. Ja na posao idem srećan, to želim i svom detetu. Staša je veoma talentovana, zadovoljna je u školi, ima super ocene. Ne znam šta bih još mogao da poželim.

Pročitajte: Prvo porodično letovanje - Ćerke Ivana Ivanovića ukrašće vam srce (foto)

Dalibor Danilović

 

O vaspitavanju ćerke, koja je posle razvoda od supruge Zorice nastavila da živi sa njim, a za koju kažu da je njegova „slika i prilika“, Ivan kaže:

‒ Moj stav je da o svemu možemo da se dogovorimo, s tim što dogovor ne sme da se prekrši ni po koju cenu. Fleksibilan sam i razuman u zahtevima, a moja ćerka zna da sam joj najbolji prijatelj. U prirodi je mladog čoveka da radi po svom, bez obzira na to šta mu se govori. To se nikada neće promeniti. Na meni je da razgovaram sa njom i usmeravam je. Maksimalno ohrabrujem njene slobode i lepršavost karaktera.

Pročitajte: Ivan Ivanović ekskluzivno za HELLO! predstavlja ćerku Lolu - Čini mi se kao da sam prvi put tata

Instagram

 

Ivan Ivanović od pre godinu dana duplo uživa u roditeljstvu, o čemu svedoči i fotografija koju je 22. oktobra objavio na profilu na „Instagramu“.

‒ Prvi rođendan u životu koji sam dočekao sa dve ćerke ‒ poručio je, pozirajući sa svojim devojčicama, Stašom i Lolom, ispred torte na kojoj je bio ispisan broj 46.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin