Šta je pošlo po zlu? Karleuša izrevoltirana postupkom Ane Nikolić, poručila joj samo jedno

Šta je pošlo po zlu? Karleuša izrevoltirana postupkom Ane Nikolić, poručila joj samo jedno

Autor: | 25/08/2022

0

Jelena Karleuša i Ana Nikolić nekada su bile u dobrim odnosima

Bliži se Prajd u Beogradu, a oko njega kao i obično, diže se velika prašina. Neke poznate ličnosti podržavaju ovu manifestaciju, dok su druge protiv, a jedna od onih koja je oduvek čvrsto stajala uz LGBT populaciju je Jelena Karleuša. Pevačica se se osvrnula na ovaj događaj, ali pre svega na izjavu koleginice Ane Nikolić na tu temu koja je šokirala javnost.

- Protiv gej parade sam isto kao i crkva. Šta sad ja koja sam strejt treba da šetam po gradu i da govorim da sam strejt? - rekla je nedavno Ana Nikolić.

Pročitajte: Odrasle su zajedno, delile sve tajne, danas ne pričaju - Kuma Jelene Karleuše konačno u Srbiji, da li biste prepoznali Ivanu? (foto)

You tube printscreen

 

Sada je Jelena prokomentarisala ovu Aninu izjavu, kao i obično “bez dlake na jeziku”.

- Kada je reč o Ani, iskreno da kažem, ona u jednom takvom životnom razdoblju, da ne kažem stanju, kada joj ne treba uzimati ništa za zlo. Čula sam šta je rekla. Rekla je da strejt ljudi treba da idu ulicom i viču: “Ja sam strejt, ja sam strejt”. U tim psiho-aktivnim isparenjima desi se, eto i neka lepa ideja - rekla je Karleuša za televiziju “Prva” i dodala:

Pročitajte: Bravo, kumo - Stajling Nataše Bekvalac na Paradi ponosa svi komentarišu (foto)

You tube printscreen

 

- Ana Nikolić ne može da ide ulicom i da govori:”Ja sam strejt”. Ona nije strejt, u svakom smislu. Evo ja mogu da idem ulicom i govorim da sam strejt i nikome ne dam pravo da to dovede u pitanje, zaključila je Jelena.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti