Odrasle su zajedno, delile sve tajne, danas ne pričaju: Kuma Jelene Karleuše konačno u Srbiji, da li biste prepoznali Ivanu? (foto)

Odrasle su zajedno, delile sve tajne, danas ne pričaju: Kuma Jelene Karleuše konačno u Srbiji, da li biste prepoznali Ivanu? (foto)

Autor: | 23/08/2022

1

Kuma Jelene Karleuše stigla u Srbiju

Kum na venčanju bira se za ceo život, barem tako kaže tradicija. Iako se mnogi brakovi rasture, kumstva ostaju za ceo život. Ali ne i u slučaju Jelene Karleuše i Ivane Kukrić

Pročitajte: Vladala modnim pistama, a potom se udala tajno - Evo kako sada živi Ivana Kukrić

Jedna od naših manekenki u koju su nekada svi bili zaljubljeni, u mla­dos­ti je bi­la na­j­bo­lja dru­ga­ri­ca Je­le­ne Kar­leu­še. Drugarstvo je 2004. godine preraslo i u kumstvo i to kada se Jelena udavala za Bo­ja­na Ka­rića. Osim što joj je venčana, Ivana je Jeleni i kr­šte­na ku­ma što je i bilo očekivano jer su njih dve odra­sle za­jed­no.

Exklusiv printscreen

 

Međutim, vremenom su nji­ho­vi od­no­si za­hla­d­ne­li tako da Ivana ni­je bi­la po­zva­na na Je­le­ni­no ve­n­ča­nje sa Du­škom To­ši­ćem.

Kuma Jelene Karleuše u noćnom provodu u Beogradu 

Da su Jelena i Ivana nastavile živote svaka na svoju stranu govori i činjenica da iako je manekenka posle dosta vremena ponovo u Srbiji, zajedničkog druženja nema.

ATA Images

 

Jelena je sinoć napravila koncert za pamćenje u Leskovcu, a za to vreme Ivana je harala Beogradom i uživala u odabranom društvu. Bojana Barović pohvalila se fotkom iz noćnog provoda i pokazala kako kuma Jelene Karleuše danas izgleda. 

Pročitajte: Pogledajte u kakvom luksuzu uživa kuma Jelene Karleuše (foto)

Instagram printscreen

 

Prelepa kao i uvek Ivana je danas u srećnom braku i godinama živi u Los Anđelesu sa crnogorskim biznismenom Ivanom Bajkovićem, sa kojim je u novembru 2018. godine dobila ćerku Hanu.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti