Zapalila Leskovac: Karleuša otvorila Roštiljijadu, spektakularni nastup, neviđeni autfit i posebna poruka! (foto)

Zapalila Leskovac: Karleuša otvorila Roštiljijadu, spektakularni nastup, neviđeni autfit i posebna poruka! (foto)

Autor: | 23/08/2022

0

Jelena Karleuša otvorila Roštiljijadu

Spektakularnim nastupom na punom trgu u Leskovcu, Jelena Karleuša je otvorila 32. „Roštiljijadu“, a ovo joj je ujedno i prvi koncert pred ovom publikom.

Pročitajte: Svi detalji Jelenine proslave - Ovako diva slavi 44. rođendan (foto)

Ata Images

 

Kao što smo od nje i navikli, diva se pojavila u izazvnom izdanju koji je isticao sve njene atribute - srebrno-sivi triko, sa roze detaljima i naravno neizostavne visoke potpetice. Hitovi su se nizali, a publika je pevala sa njom u glas. Karleuša je svojim nastupom dovela atmosferu do usijanja.

Pročitajte: Diva slavi! Za 44. rođendan Jelena otkriva detalje razvoda - Duško mora da se nauči pameti, nemam ja više godine za gubljenje

Ata Images

 

Iako se dosta polemisalo da li Jelena treba da nastupi na ovakvoj manifestaciji budući da je vegetarijanac, pevačica je izjavila da neće pevati mesu, već ljudima, te da su takvi navodi besmisleni i da je poenta njenog natupa promocija Leskovca.

„Ja ne zarađujem ništa, sve što je ovaj grad dao, opet je uloženo u ovaj grad, u scenu, u binu, tehniku... Ovo je naše zajedničko ulaganje da Leskovcu i regionu bude dobro. Koliko sam shvatila, stotine hiljada turista će doći zbog ove manifestacije i neka svako od njih ostavi jedan evro, Leskovac i okolina su profitirali“, rekla je Karleuša kako prenosi „N1“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti