Ovo do sada niste imali prilike da vidite - ćerka Zdravka Čolića otvorila vrata porodičnog doma (foto)

Ovo do sada niste imali prilike da vidite - ćerka Zdravka Čolića otvorila vrata porodičnog doma (foto)

Autor: | 28/12/2020

0

Dom Zdravka Čolića, kao i intima njegove porodice, već godinama su skriveni od očiju javnosti. Muzička legenda veoma vodi računa o tome koliko će od svog privatnog života pokazati, a njegova supruga Aleksandra godinama se veoma retko pojavljuje u javnosti. Ipak, njegova starija ćerka Una, postala je prava "Instagram" zvezda, a njene objave neretko izazivaju veliku pažnju.

Ovoga puta, Una je otkrila kako izgleda praznična čarolija u porodičnom domu porodice Čolić. Dom Zdravka Čolića spreman je za praznike. Jelka je okićena u srebrnim tonovima, a velike figure Sneška Belića i Deda Mraza postavljene su ispod jelke. Sve odiše mirom, toplinom i neodoljivom, prazničnom atmosferom.

Pročitajte: Zavodljive fotografije sa letovanja - Ćerka Zdravka Čolića izrasla u pravu lepoticu

Instagram story printscreen @unacolic

Starija ćerka Zdravka Čolića, lepa Una, uživa u prazničnoj euforiji, pa je deo čarolije iz svog doma podelila i sa pratiocima na "Instagramu".

Pročitajte: Tamna strana popularnosti - Da li se zbog ovog detalja supruga Zdravka Čolića skriva od javnosti?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Porodica Čolić predstojeće praznike provešće intimno, u krugu porodice, a Čola će, kako su nastupi otkazani moći u potpunosti da uživa u prazničnoj idili, okružen svojim lepoticama, suprugom Aleksandrom i ćerkama Unom i Larom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti