Lara sredila, Una ovekovečila: Porodica Čolić spremna za praznike, Zdravko se ništa nije pitao

Lara sredila, Una ovekovečila: Porodica Čolić spremna za praznike, Zdravko se ništa nije pitao

Autor: | 14/12/2023

0

Dom Zdravka Čolića okićen je za praznike

Iako je jedan od najpoznatijih pevača u regionu, Zdravko Čolić je prvenstveno jedan gospodin. Iako mu novac nije stran, ne razbacuje se luksuzom, i u tom duhu rasle su i njegove ćerke Una i Lara.

Jakov Simović

 

Una i te kako voli da se lepo počasti, ali sudeći po njenim objavama na Instagramu, na kom je izuzetno aktivna, definitivno ne troši novac kao tipično dete javnih ličnosti.

Instagram

 

Zato i ne iznenađuje način na koji je porodica Čolić okitila svoj dom za predstojeće praznike. Dom Zdravka Čolića za ove praznike odiše čistim minimalizmom i porodica je odabrala poprilično jednostavne ukrase za jelku.

Pročitajte: Ćerke Zdravka Čolića ukrale ceo šou - Una i Lara bile najveselije na tatinom koncertu FOTO

Nekoliko lampica, srebrne kugle, i poneko srce – zaista je malo potrebno da bi jelka bila lepa. U njenom podnožju su irvasi, Sneško Belić i Deda Mraz a na vrhu, naravno, velika zvezda.

Instagram

 

Legendarni Čola svojevremeno je pričao kako je u njihovom domu Lara zadužena za kićenje jelke.

Pročitajte: Novogodišnja jelka u domu Đokovića je posebna - Niko nema ukrase kao Jelena

– Za ukrašavanje jelke zadužena je mlađa ćerka Lara, u to se niko od nas ne meša. Priroda mog posla je takva da za Novu godinu uglavnom radim, tako da porodično putujemo i slavimo zajedno s prijateljima. Za Božić smo kod kuće, supruga Aleksandra uvek spremi raznovrsna jela, svakome ono što najviše voli, a onda se svi okupimo za stolom. Praznična atmosfera uvek me podseti na detinjstvo – ispričao je pevač jednom prilikom.

Aleksandar Kerekeš Keki

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti