Stravična igra sudbine glumice Snežane Jeremić Nešković: Smrt sina Mihajla ostavila je večan ožiljak

Stravična igra sudbine glumice Snežane Jeremić Nešković: Smrt sina Mihajla ostavila je večan ožiljak

Autor: | 24/08/2022

0

Snežana Jeremić Nešković doživela je veliku porodičnu tragediju

Glumicu Snežanu Jeremić Nešković, koju gledamo u seriji “Igra sudbine”, već godinama prati senka velike porodične tragedije. Naime, ona je pre skoro deceniju, izgubila sina Mihajla

Da nesreća bude veća, to se desilo svega sedam dana nakon njegovog rođenja. Beba je imala ozbiljne srčane smetnje i lekari su bili nemoćni. 

Pročitajte: Snežana Jeremić Nešković - Napokon sam dočekala da ćerku držim u naručju

Snežana i njen suprug Predrag Nešković, teško su se pomirli sa tim gubitkom, ali život ih je ipak nagradio - četiri godine kasnije dobili su ćerku Juliju, a zatim i sina Viktora. Devojčica je začeta veštačkom oplodnjom, baš kao i prvo dete.

- Bila sam nespokojna sve dok se Julija nije rodila, iako je trudnoća bila veoma uredna, bez ikakvih problema i komplikacija. Porodila sam se carskim rezom i nisam reagovala onako kako sam očekivala. Mislila sam da će biti suza radosnica, da će me preplaviti emocije čim vidim bebu, ali bila sam šokirana svime što se događalo i sa mnom i sa njom odmah posle porođaja, pa nisam stigla ni da se obradujem - priznala je svojevremeno Snežana u razgovoru za Gloriju.  

Instagram

 

Snežana Jeremić Nešković u sebi nosi stravičnu bol 

Istovremeno, osvrnula se i na najveću tugu koju je doživela. 

- Iskusila sam kako je biti majka, i mada je trajalo kratko, bilo mi je drago što sam videla i osetila sina. Posle toga nam je trebalo tri godine da ožiljci zacele, da se odmorimo i krenemo u novu borbu, jer je vantelesna oplodnja velika mentalna i fizička borba. Ko to nije prošao, ne zna o čemu govorim, a nažalost u poslednje vreme veliki broj parova ima problem sa začećem - podsetila je glumica, dodajući da se o toj temi ne govori dovoljno.

Pročitajte: Druga šansa za sreću - Nakon strašnog gubitka, Snežana Jeremić Nešković ponovo trudna

- Najviše boli kad te neko pita: “Koliko ste u braku, kad će deca?”, dok se ti uporno boriš da dobiješ dete. Ne znaš gde te više boli i mnogo ti je teško da odgovaraš na takva pitanja. Trudila sam se da dajem odgovore tako da ljudima ne bude neprijatno, a kad su baš insistirali, rekla bih da sam bila majka sedam dana, pa bi, u neprilici, odmah prekinuli razgovor na tu temu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti