Loše vesti iz doma Seke Aleksić: Veljko i deca su joj jedina uteha

Loše vesti iz doma Seke Aleksić: Veljko i deca su joj jedina uteha

Autor: | 18/08/2022

1

Seka Aleksić i njen suprug Veljko oduvek su želeli veliku porodicu. Zarad ove želje pevačica se podvrgla vantelesnoj oplodnji o čemu je više puta govorila, a poznato je da je upravo na taj način dobila sinove Jakova i Jovana. Seka bi volela da se i po treći put ostvari kao majka, te planira da ponovo uđe u proces vantelesne oplodnje, zbog čega je najavila da se u septembru povlači u ilegalu.

Pročitajte: Velika želja postala stvarnost - Prelepi prizori iz doma Seke Aleksić, Jakov i Jovan ciče od sreće (video)

Instagram

 

Međutim, izgleda da će treća trudnoća ipak morati da sačeka. Naime, posao joj se nagomilao, ima mnoštvo zakazanih koncerata, a i veliki koncert u Beogradu se „krčka“.

‒ Meni su se poslovni planovi mnogo poremetili, radim više nego što sam planirala i onda smo uleteli u taj neki proces za koncert u Beogradu koji je u planu za iduću godinu. Zato ostavljam i trudnoću da se spontano desi ‒ izjavila je Seka.

Pročitajte: Jakov, Jovan i jedna princeza - Ćerka Seke Aleksić poneće prelepo ime

Boško Karanović

 

Inače, da bi započela vantelesnu oplodnju, neophodno je mirovanje i ne bi trebalo da nastupa. Sin Jakov kreće u predškolsko, pa Seka brine kako će tamo ostajati sam i plaši se kako će to prihvatiti. Na sve to ima ponudu menadžera da naredne godine organizuju njen veliki koncert u Beogradu i zato nema vremena da ide na česte kontrole i preglede koje zahteva vantelesna oplodnja, navodi „Star“.

Komentari (1)

Loading
Vera 21:22 19.08.2022
Odgovori

Ma, dosta vise o tim trudnocama poznatih! Hoce-nece, pi*****-k******, hoce porodicu al hoce i karijeru pa cemo mi sad da se sekiramo oko toga...A i druge sto radjaju puno dece iz hobija da prestanu da dizu sve zivo na noge! Radjale su i ranije zene po desetoro i dvanaestoro dece, pa im niko nije pomagao. Ako su se promenila vremena, nek se promene i odluke. Ako ne sme niko da im se mesa u te odluke, a ne bi trebalo, zaists, onda neka ni od koga ne traze ni da im se mesa u njihive troskove i odgoj. Posteno!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti