Život u senci: Melanija Tramp godinama krije rođenu sestru, sličnost je neverovatna (foto)

Život u senci: Melanija Tramp godinama krije rođenu sestru, sličnost je neverovatna (foto)

Autor: | 04/03/2022

0

Sestra Melanije Tramp misterija za javnost

Otkako je sa mužem napustila Belu kuću Melanija Tramp kao da je nestala sa lica zemlje. Tu i tamo čujemo nešto o njoj, a po svoj prilici ne udaljava se mnogo od porodičnog rizorta Mar-a-Lago na Floridi.

Pročitajte: Uželeli smo je se - Melanija Tramp konačno u javnosti, prošetala Njujorkom u savršenom izdanju (foto)

Getty Images

 

Bivša prva dama rođena je u malom slovenačkom mestu Sevnica, u blizini granice sa Hrvatskom. Iako je njen život pre odlaska u Ameriku bio prilično tajanstven, neki detalji isplivali su u javnost kada je Donald Tramp postao predsednik i kada su novinari počeli da kopaju po prošlosti. Tako se, između ostalog, saznalo da Melanija, devojačko prezime Knaus, ima dve godine stariju sestru Ines.

Pročitajte: Razvod Melanije Tramp više nije tajna - Fotografija otkrila sve

Oduvek su bile bliske, čak su se zajedno iz roditeljskog doma preselile u Ljubljanu, gde su pohađale srednju školu. Pošto je njihova majka Amalija radila u fabrici dečje odeće, njih dve uvek su nosile originalne, ručno rađene komade, i od malih nogu razvile ljubav prema modi.

Pročitajte: Kad vidite fotografiju sve će vam biti jasno - Ovo je bivši dečko Melanije Tramp

Sestra Melanije Tramp danas živi u Njujorku

Početkom devedesetih obe su se obrele u Milanu, gde je Melanija počela manekensku karijeru, dok je Ines pokušavala da postane kreator. No, nije uspela da ostvari tu želju. Nedostatak ambicija, kažu.

Posle kratkog izleta u svet mode sestre su otputovale u Njujork, gde Ines i danas živi. Kako navode strani mediji, stanuje u luksuznom apartmanu u Park aveniji, koji pripada Trampovom konglomeratu. Bavi se umetnošću. Dok se Melanija nije uselila u Belu kuću bila je veoma aktivna na društvenim mrežama. Često je objavljivala njihove slike iz detinjstva, čak detalje sa venčanja Trampovih, 2005. godine u Palm biču.

Pročitajte: Melanija i Donald Tramp potpuno zanemarili tradiciju - Oproštojna poruka o kojoj će se pričati!

Ines je, kao starija sestra, oduvek bila veoma posvećena Melaniji, naročito otkako je postala majka. Kada je rodila sina Vilijama Barona, najviše se oslanjala na njene savete. Mada, nije poznato da li Ines ima decu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti