Krenula kod frizera, pa pala niz stepenice: Ovo su detalji smrti Ivane Tramp

Krenula kod frizera, pa pala niz stepenice: Ovo su detalji smrti Ivane Tramp

Autor: | 15/07/2022

0

Smrt Ivane Tramp zatekla javnost

Ivana Tramp (73), bivša supruga Donalda Trampapreminula je juče u svom domu u Njujorku, a britanski Daily Mail objavio je detalje njene smrti.

Pročitajte: Velika tragedija - Porodica Tramp potvrdila najcrnje vesti

Profimedia

 

Ivana je u besvesnom stanju pronađena na dnu stepeništa svoje kuće na Menhetnu, samo nekoliko sati pre nego što je trebalo da krene kod frizera.

Policijski zvaničnik je u izjavi za Daily News istakao da sve ukazuje na to da je smrtno stradala padajući niz stepenice, nakon što je, pretpostavlja se, doživela srčani udar.

Pročitajte: Ivana Tramp uživa sa 23 godine mlađim suprugom

Getty Images

 

Ivana je poslednji put viđena u sredu, kada su spremačica i asistentkinja napustile njen dom, otkrila je neimenovana osoba.

- Bio je to veoma tužan dan, veoma tužan dan – kratko je rekao Erik Tramp dok je izlazio iz kuće svoje majke u blizini Central Parka.

Pročitajte: Bivša supruga Donalda Trampa oplelela po Melaniji - Nisam sigurna da je dorasla ulozi prve dame

Getty Images

 

Ivana Tramp je svoje poslednje dane provela spremajući se za odlazak u Sent Trope, kome se posebno radovala, budući da je to trebalo da bude njeno prvo putovanje od kovid pandemije. U strahu da se ne zarazi, poslednjih godina svoj dom je napuštala u retkim prilikama.

Pročitajte: Buran ljubavni život Ivane Tramp - Ostavila je 23. godine mlađeg Italijana, želi da bude slobodna žena! (video)

Guliver Getty Images

 

Vest o Ivaninoj smrti podelio je i njen bivši suprug, nekadašnji američki predsednik Donald Tramp.

“Veoma sam tužan što obaveštavam sve one koji su je voleli, a kojih ima mnogo, da je Ivana Tramp preminula u svom domu u Njujorku.”

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin