Drugi dan potrage za Marijanom iz Velikog brata: Dron nadleće područje reke, prijateljica otkriva ZVUČALA MI JE SETNO

Drugi dan potrage za Marijanom iz Velikog brata: Dron nadleće područje reke, prijateljica otkriva ZVUČALA MI JE SETNO

Autor: | 28/04/2022

0

Nestala Marijana, pobednica Velikog brata, u toku drugi dan potrage

Marijana Seifert, pobednica Velikog brata, nestala je juče u Zagrebu. Kako hrvatski Jutarnji list nezvanično saznaje, deo njenih stvari pronađen je nekoliko stotina metara od doma u Lastovskoj ulici. Policija je detaljno pretraživala kvart i područje oko reke Save kod Mosta mladosti, dok će se danas u potragu uključiti i dron.

Pročitajte: Nestala pobednica Velikog brata, muž Marijane Seifert moli za pomoć - Javite mi ako nešto znate

printscreen

 

Marijanin nestanak prijavio je njen suprug Karlo.

- Nestala je tokom noći, nije ostavila nikakvu poruku niti je bilo ikakvih naznaka da bi mogla da se udalji iz kuće. Nadam se da će Marijana biti pronađena i čvrsto u to verujem. Da bar znam gde je... - rekao je Karlo za Slobodnu Dalmaciju.

 

 

Prijateljica nestale u poptunom šoku jutros je istakla da ne može da veruje da bi Marijana na ovaj način napustila svoju decu.

- Sve do 2018. smo se intenzivno družile, a kad sam napustila Hrvatsku ostale smo u kontaktu. Ona je za svoju ćerkicu živela, bila joj je glavna briga nakon svega što je do tada prošla. Drugo njeno dete i supruga nisam upoznala, a s njom sam se zadnji put čula pre par meseci za njen rođendan – ispričala je prijateljica i dodala:

Pročitajte: Vraća se na scenu - Sećate li se Nemeša iz Velikog brata, sad je još bolji frajer (foto)

Youtube printscreen

 

- Zvučala mi je setno, pitala se kakva budućnost čeka njenu decu. Zvala sam je kod sebe u posetu, ali je rekla da nije vreme, da će doći kad bude bolje. Povezala sam to sa situacijom oko korone kao i činjenicom da nikome ne prija starenje. O braku i eventualnim problemima nije mi govorila, nego da je sve u redu i da ide svojim tokom, kao i da joj je zdravlje u redu. Nadam se samo da će se što pre vratiti kući jer nijedan problem nije nerešiv.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti