Ivana Tramp uživa sa 23 godine mlađim suprugom

Ivana Tramp uživa sa 23 godine mlađim suprugom

Autor: | 03/12/2019

0
Zna da uživa

Ivana Trump, bivša supruga Donalda Trampa s kojim američki predsednik ima troje dece, otputovala je sa svojim 23 godine mlađim suprugom, italijanskim glumcem Rosanom Rubikondijem u njegovu rodnu zemlju.

Slavna preduzetnica i bivša manekenka čeških korena koja je imala važnu ulogu u razvoju Trampove poslovne imperije, viđena je ispred poznatog Four Season hotela u Milanu.

Ivana Tramp: Saosećam s Melanijom

70-godišnja Ivana snimljena je kako sa suprugom ulazi u taksi i odlazi na snimanje emisije 'Live - Non è la D'Urso'. Oboje su se za dan proveden u modnoj prestonici doterali od glave do pete, a Ivana se ni ovog puta nije odrekla svoje prepoznatljive natapirane punđe.

Zaista zgodan par

Sa smeškom na licu mahali su paparacima koji su strpljivo čekali da slavni par napusti hotel u centru grada.

Ivana o burnom razvodu od Donalda Trampa

Jednom su je pitali da li ju je neka Trampova politička odluka šokirala:

- Ne baš. Podržavam način na koji želi da reši problem zdravstvene zaštite, podržavam njegovu migrantsku politiku. Ja sam imigrant i imigranti su potrebni Americi i u celom svetu. Moramo zaštititi naše granice, one nisu otvorene. Moramo se pobrinuti da migranti dođu legalno, da plaćaju porez i govore barem malo engleski kako bi se integrisali u društvo. Ne slažem se da 18-godišnja Meksikanka koja pređe i rodi u Americi dete, automatski postaje američka državljanka - smatra bivša zvanična gospođa Tramp.

https://www.instagram.com/p/BgRcp48h1wQ/?utm_source=ig_embed

hellomagazin.rs Profimedia