Buran ljubavni život Ivane Tramp: Ostavila je 23. godine mlađeg Italijana, želi da bude slobodna žena! (video)

Buran ljubavni život Ivane Tramp: Ostavila je 23. godine mlađeg Italijana, želi da bude slobodna žena! (video)

Autor: | 27/06/2019

0

Bivša supruga američkog predsednika Donalda Trampa, Ivana Trump, otkrila je kako je ponovo slobodna žena posle raskida obnovljene veze sa Italijanom Rosanom Rubikondijem

- Još jednom sam singl žena. Imam slobodu da radim šta hoću, s kim god hoću i takav lifestyle sebi mogu da priuštim - iskrena je bila Ivana Trump (70), koja je raskinula vezu s Italijanom Rosanom Rubikondijem (47). Kako je otkrila za američki Page Six, s bivšim italijanskim modelom veže je poznanstvo dugo 15 godina.

Pre nego što su 2008. sklopili brak, Ivana i Rosano u vezi su proveli šest godina. Njihov brak trajao je godinu dana, a nakon razvoda i zabavljanja s drugima, odlučili su da jedno drugome pruže drugu priliku.

- Ponovo nismo uspeli da sačuvamo vezu. Rosano većinu vremena provodi u Italiji dok sam ja u Njujorku, Majamiju ili Sent Tropezu. Odnos na daljinu u našem slučaju ne funkcioniše. Lepo smo se proveli i odlučili smo da ostanemo prijatelji - rekla je Ivana.

Inače, Rosano Rubikondi bio je Ivanin četvrti suprug posle propalog braka s agentom za prodaju nekretnina Alfredom Vinklmejrom, predsednikom SAD-a Donaldom Trampom (73) i biznismenom Rikardom Macučelljem (76).

- Više ne planiram da se udajem. U brak ulaziš kada poželiš da osnuješ porodicu. Ja imam troje dece i unučadi. Sada samo želim da budem slobodna žena. Više ne planiram da se zabavljam s muškarcima. Uživam u muškom društvu i imam veliki broj muškaraca s kojima mogu ići na ručkove, večere, balove ili humanitarna događanja. Više ne želim da budem ljubavno povezivana ni s kim - zaključila je.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: ivana tramp

Pročitajte još

Najnovije vesti