Sredila je odnos sa svekrvom, pa prešla na buduću jetrvu: Jelena Đoković prelomila, velika odluka po pitanju Saške Veselinov (foto)

Sredila je odnos sa svekrvom, pa prešla na buduću jetrvu: Jelena Đoković prelomila, velika odluka po pitanju Saške Veselinov (foto)

Autor: | 15/07/2022

1

Jelena i Saška na novoj relaciji

Otkako se saznalo za vezu Đorđa Đokovića i Saške Veselinov, gomilaju se pitanja u kakvim je odnosima mlada voditeljka i influenserka sa ostalim članovima porodice. Pod posebnom prismotrom bila je Novakova supruga Jelena, jer Saški nikako nije uzvraćala praćenje na Instagramu. No, izgleda da su se zbližile nakon proslave Đokovićeve pobede na Vimbldonu proteklog vikenda. 

Pročitajte: Srđan Đoković proslavio rođendan, snaja čestitala, ali ne Jelena! (foto)

Instagram / Jelena Ivanović

 

U snimku koji je Jelena objavila na svom Insta-storiju, kada je otela mikrofon Saši Kovačević i zapevala hit Zorice Brunclik, videli smo slavnog tenisera, njegovog najmlađeg brata i – Sašku, ponesene pesmom i dobrom atmosferom. Već sutradan primetili smo da se broj ljudi koje Novakova žena prati na popularnoj društvenoj mreži malo povećao. Radoznali da saznamo o kome se radi, “ušli” smo među Jelenine prijatelje i primetili poznato ime. Pogodili ste, Saška Veselinov. 

Pročitajte: Braća će učiniti sve da ih zbliže - Jelena i Saška prvi put zajedno u javnosti, fotografije otkrivaju u kakvom su zaista odnosu

Instagram

 

Lepo, ali ostaje misterija zašto im je trebalo toliko vremena...

Komentari (1)

Loading
Gundjalica 15:47 16.07.2022
Odgovori

Koga briga za takve gluposti? Uostalom, Jelena Djokovic je samo imala srece da se uda za Noleta. Ona je bukvalno niko i nista i to ce zauvek i ostati. Sva njena izvestacena prirodnost, pregazena je sopstvenom iskompleksiranoscu, zena je jednostavno nebitna. Meni je zao Noleta, koji mora da balansira izmedju nje takve i oca, koji je takodje brutalan, na svoj nacin.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još