Kemiš, Kešelj, ali i on: I ovaj harmonikaš bio je u braku sa Zoricom Brunclik (foto)

Kemiš, Kešelj, ali i on: I ovaj harmonikaš bio je u braku sa Zoricom Brunclik (foto)

Autor: | 11/07/2022

0

Bivši muž Zorice Brunclik bio je i ovaj harmonikaš 

Pre nego što se 1985. godine udala za Miroljuba Aranđelovića Kemiša, sa kojim neguje jedan od najdužih i najskladnijih brakova na javnoj sceni, Zorica Brunclik imala je prilično turbulentan život

Prvo dete, ćerku Mariju, rodila je sa 18 godina, u vanbračnoj zajednici, sa muškarcem čiji identitet nikada nije otkrila. 

Pročitajte: Ćutali su 37 godina: Zorica i Kemiš otkrili veliku tajnu, ovo je Nina Aranđelović

youtube printscreen

 

I on je bivši muž Zorice Brunclik 

Udavala se tri puta, a zanimljivo je da su svi njeni izabranici bili – harmonikaši.

Prvi suprug Zorice Brunclik bio je Zoran Tutić, šef orkestra sa kojim je tada nastupala. Njihov brak nije dugo potrajao, ali su dobili sina Đorđa, koji je danas oženjen i otac je dvoje dece, ćerke Maše i sina Đorđa.

Pročitajte: Ispovest Zorice Brunclik slama srce - Samo želim da se ujutru probudim i da me ništa ne boli

youtube printscreen

 

Drugi put je rekla „da“ harmonikašu Ljubi Kešelju, sa kojim ima ćerku Miljanu. O tom braku nerado govori u intervjuima. Ipak, jednom prilikom istakla je da se posle njihovog razvoda otac nije previše interesovao za ćerku, što je on demantovao tvrdeći da se čuje sa Miljanom.

Zoran Kuzmanović Munja

 

Kada je upoznala Miroljuba Aranđelovića Kemiša, nije ni slutila da je on pravi čovek za nju.

 ‒ Nisam mogla da ga smislim. Mnogo je bio prepotentan, bio je i mršav za moj ukus. O njemu se pričalo u svim krugovima, a na mene nije obraćao pažnju. Ljubio mi je ruku kao nekoj tetki ‒ ispričala je u jednom intervjuu i otkrila da je ona preduzela prvi korak ka njihovom zbližavanju. 

Pročitajte: Dete kome je siromaštvo uskratilo sve - Ovo je fotografija Zorice Brunclik koja je podigla toliko prašine, tuga

Boško Karanović

 

‒ Ubiće me što ovo pričam. Bili smo zajedno na koncertu, a moje kolege i ja ga čekamo u kolima da krenemo u hotel. Ustanem da ga potražim i zateknem ga kako sedi na koferu od harmonike, onako zgodan do bola, a oko njega deset lepotica. Pitala sam ih – šta radite vi sa mojim mužem.

Zorica i Kemiš imaju ćerku Zlatu, koja je modna blogerka i mamina stilistkinja. Sa pevačem Milošem Vujanovićem dobila je ćerku Milicu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti