Zorica Brunclik jednu stvar nikada nije oprostila Vesni Zmijanac: Moja porodica je zbog nje mnogo plakala

Zorica Brunclik jednu stvar nikada nije oprostila Vesni Zmijanac: Moja porodica je zbog nje mnogo plakala

Autor: | 23/10/2022

0

Zorica i Vesna prošlost nikako da ostave u - prošlosti

Folk zvezde Vesna Zmijanac i Zorica Brunclik nisu razgovarale tri decenije, a jabuka razdora bio je jedan čovek – Miroljub Aranđelović Kemiš. Vesnin bivši, a Zoričin sadašnji suprug. Pričalo se da je Zorica otela Vesni muža, što je poznati harmonikaš kasnije demantovao. No, šta god da je bilo, bilo je odavno, ali izgleda da zvezde estradne stare garde nikada nisu uspele da zakopaju ratne sekire. O tome svedoči i jedno televizijsko gostovanje Zorice Brunclik u kome nije štedela svoju koleginicu.

Pročitajte: Ćutali su 37 godina - Zorica i Kemiš otkrili veliku tajnu, ovo je Nina Aranđelović

Promo

 

- Moja porodica i ja mnogo smo plakali kada je ona na mojoj grbači napravila startnu poziciju da uđe u svet poznatih. Znate, Vesnu sam upoznala kao pevačicu koja je radila na vašarima i Ibarskoj magistrali. Tada je imala svega dve pesme, “Vetar duva oko kuće” i “Ori, Mile, al' duboko”. Onda je upoznala Kemiša, za koga se i udala, a ja sam joj čak bila na svadbi i donela poklon – objasnila je Zorica kako je sve počelo.

Pročitajte: Mladi i zaljubljeni - Jedina fotografija sa venčanja Vesne Zmijanac i Kemiša će vas oduševiti, kakva je to ljubav bila

Printscreen

 

- Dok su njih dvoje bili u braku, Kemiš joj je dao prelepu pesmu “Nevera moja”, a onda su se razveli, pa je neko pametan ko joj je tada bio šef marketinga, jer Vesna to nije mogla da smisli, rekao da bi upravo ta numera mogla da nastane zahvaljujući njihovom razvodu. S tim u vezi, ona je za jedne čitane novine dala izjavu sa velikim naslovom “Drugarica mi je otela muža” i mojoj porodici napravila pakao. Sva moja deca imala su problem, a ja sam konstantno bila frustrirana zbog nje i njenih veza sa moćnim ljudima koji su joj krojili karijeru. Zbog nje su me svi gledali kao babarogu i kao ženu koja je sve samo ne omiljena – ispričala je folk pevačica.

Pročitajte: Doktor nauka alergičan na sve što ima veze sa šou-biznisom - On je bio muž Vesne Zmijanac, ćerka Nikolija njihova je najveća radost

Boško Karanović

 

Vesna Zmijanac nije želela da ulazi u javnu polemiku sa Zoricom, ali joj je u svom duhu poručila:

- Te “poklone” upućene meni ja ne primam. Iskreno bih volela da je Bog pogleda i izvadi iz tame, u kojoj je, čini mi se, od samog rođenja. Ovo je vreme naše žetve i svi ćemo žnjeti onako kako smo posejali. Neko će se kupati u svojoj svetlosti, a neko daviti u sopstvenom crvinjaku.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti