U detinjstvu delila jedno jaje i cipele krpila žicom, danas živi u izobilju: Zorica Brunclik otvorila vrata luksuzne kuće (foto)

U detinjstvu delila jedno jaje i cipele krpila žicom, danas živi u izobilju: Zorica Brunclik otvorila vrata luksuzne kuće (foto)

Autor: | 26/04/2022

2

Kuća Zorice Brunclik sinonim za luksuz, folk zvezda otvorila vrata porodičnog doma

Zorica Brunclik danas živi u luksuzu, ali nikada nije krila da je potekla iz siromašne porodice i da je imala teško detinjstvo

- Živeli smo u velikoj nemaštini jer je mama imala jadnu platu, pa se dešavalo da smo jedno jaje delili na četiri dela. Jedne godine mi je kupila broj veće cipele da bih mogla da ih nosim nekoliko sezona. Kao nove bile su mi velike, a kada su mi postale taman, đon se pocepao, pa je očuh morao da ih veže žicom. Jednostavno, nije bilo za bolje. Spavali smo na slamarici, svo četvoro dece, i ujutro se budili mokri jer bi se ovi najmlađi upi*kili po nama – ispričala je jednom prilikom folk zvezda. 

Pročitajte: Zorica Brunclik - Kemiš je zbog frizure hteo da se razvede od mene

Instagram

 

Zorica Brunclik u međuvremenu je stekla status istaknutog estradnog umetnika, a odraz blistave karijere svakako je i luksuzna kuća u beogradskom naselju Krnjača u kojoj živi sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom

youtube printscreen

 

Kuća Zorice Brunclik odiše luksuznim detaljima, poput krzna leoparda koje krasi zid i mnoštva zlatnih dekorativnih predmeta. 

Pročitajte: Nojevo perje, zlato i dijamanti - Jelena Karleuša pokazala raskošnu unutrašnjost novog doma na Dedinju (foto)

youtube printscreen

 

Dvorište je priča za sebe – bajkovita oaza daleko od gradske vreve sa ogromnim bazenom u centralnom delu. 

Instagram

 

I to nije sve. Kuća Zorica Brunclik ima muzički studio, frizerski salon, kao i veliku salu namenjenu porodičnim proslavama. 

youtube printscreen

 

Komentari (2)

Loading
Milena 21:25 26.04.2022
Odgovori

Zorici sve pohvale za spremljenu veceru za emisiju na RTS-u. Gosti su uzivali a i mi gledajuci sta jedu. Bravo Zorice!!!

Ljubica 10:32 25.06.2022
Odgovori

I ja maštam da me ujutru ništa ne boli, i možda da imam takav vrt

hellomagazin.rs hellomagazin