Ko je otac starije ćerke Nikoline Pišek? Ima sina s još jednom poznatom Hrvaticom i burnu ljubavnu biografiju (foto)

Ko je otac starije ćerke Nikoline Pišek? Ima sina s još jednom poznatom Hrvaticom i burnu ljubavnu biografiju (foto)

Autor: | 05/07/2022

0

Prvi suprug Nikoline Pišek poznat je po zanimljivom ljubavnom životu

Od trenutka kada je iznenada izgubila supruga, život Nikoline Pišek dospeo je pod lupu javnosti. Tako je, pored ostalog, znatiželju probudila i njena prva ozbiljna veza u kojoj je dobila ćerku Hanu Leonardu.

Pročitajte: Poznata advokatica pojasnila kako će se deliti imovina Vidoja Ristovića - Sve pada u vodu ako je potpisan predbračni ugovor!

Mirko Tabašević

 
 

Novinar Mark Cigoj u susednoj Hrvatskoj poznat je po zanimljivom ljubavnom životu, ali i kao osoba koja se retko može videti u javnosti.

Tajanstveni Zagrepčanin otac je dvoje dece – sina Vita dobio je u desetogodišnjoj vezi sa spisateljicom Josipom Pavičić, a ćerku Hanu Leonardu sa voditeljkom Nikolinom Pišek kada je imala 21 godinu. 

Pročitajte: Završila je medicinu na prestižnom britanskom univerzitetu i sve više podseća na mamu - Ovo je starija ćerka Nikoline Pišek (foto)

Instagram

 

Pored Josipe i Nikoline, Marka su dovodili u vezu i sa voditeljkom Vanjom Halilović, ali je ona te navode odlučno demantovala.

‒ Nisam ni u kakvoj vezi s Markom Cigojem. Znam odakle je taj trač krenuo i zbog čega. Čula sam ga pre nepune tri nedelje, novinari su me uporno zvali, ali je svako od njih bio dovoljno realan i pametan pa nije objavio tu običnu laž – ispričala je Vanja svojevremeno.

Pročitajte: Prva objava Nikoline Pišek posle smrti supruga, zbog nje se ponovo smeje - I tata bi bio ponosan, znam… (foto)

Mark je, inače, sin hrvatskog operskog pevača Krunoslava Cigoja koji je preminuo 2015. godine. Na večni počinak ispratio ga je unuk Vito, koji je došao sa majkom Josipom, kao i ćerka Hana Leonarda koja nije bila u pratnji majke Nikoline.

Pročitajte: Pale teške reči, svekar i snaja u žestokom sukobu - Viktor Ristović izneo stravične optužbe na Nikolinin račun, ona uzvratila istom merom

Facebook

 

Podsetimo, Hana Cigoj danas ima 25 godina i završila je medicinu na prestižnom univerzitetu u Edinburgu. Više od tri godine u vezi je sa Andrejom Ivanišem, Banjalučaninom koga je upoznala na studijama.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin