Pamela Anderson se udala po šesti put, o mladoženji svi pričaju (foto)

Pamela Anderson se udala po šesti put, o mladoženji svi pričaju (foto)

Autor: | 28/01/2021

0

Pamela Anderson se udala, i to po šesti put, piše svetska štampa. Iako od njenog poslednjeg razvoda nije prošlo ni godinu dana, glumica je odlučila da je vreme za novo životno poglavlje. Pamela i njen prethodni muž, filmski producent Džon Piters (75), rastali su se posle manje od dve nedelje braka. Oni su se tajno venčali 20. januara, ali je posle samo 12 dana usledio razvod.

- Život je put, a ljubav je proces. Imajući na umu tu univerzalnu istinu, zajedno smo odlučili da odložimo formalizaciju dobijanja venčanog lista - saopštila je pre godinu dana Pamela za "The Hollywood Reporter" i dodala:

- Bli bismo vam veoma zahvalni svima na velikoj podršci i hvala vam što poštujete našu privatnost.

Pročitajte: Pamela Anderson se razvela posle samo 12 dana braka

Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images via Guliver

I ove godine, u januaru, Pamela je zaljubljenija nego ikada, a kako tvrdi, ovo je definitivno čovek njenog života. Pamela Anderson se udala za svog telohranitelja Dana Hajhursta, a na ludi kamen stali su na Banje veče 2020. godine. Srećne vesti glumica je sada i zvanično potvrdila. 

- Upravo sam tamo gde treba da budem, u naručju muškarca koji me voli - rekla je Pamela za "Daily Mail". Ona je otkrila i da se venčanje dogodilo u Kanadi, gde oboje žive, a ceremnija je bila intimna. Zbog pandemije korona virusa, ovog puta, zvanice su izostale, ali je glumcia blistala u beloj venčanici srećnija nego ikada. 

Fotografije sa bajkovitog venčanja kruže društvenim mrežama, a fanovi su ovog puta oduševljeni kako izgleda muž, šesti po redi, vatrene Pamele. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti