Završila je medicinu na prestižnom britanskom univerzitetu i sve više podseća na mamu: Ovo je starija ćerka Nikoline Pišek (foto)

Završila je medicinu na prestižnom britanskom univerzitetu i sve više podseća na mamu: Ovo je starija ćerka Nikoline Pišek (foto)

Autor: | 18/05/2022

0

Starija ćerka Nikoline Pišek sve više podseća na mamu

Nikolina Pišek je u braku sa Vidojem Ristovićem dobila ćerku Unu Sofiju, koja je u decembru proslavila sedmi rođendan. No, hrvatska voditeljka prvi put je postala mama u 21. godini, kada je bila u emotivnoj vezi sa uglednim novinarom Markom Cigojem, nekad jednim od prvih pera zagrebačkog Globusa i sinom poznatog operskog pevača Krunoslava Cigoja.

Pročitajte: Potresno pismo Nikoline Pišek upućeno Vidoju - Oprosti mi i hvala ti na svakoj tuzi...

Instagram

 

Iz te velike ljubavi rođena je Hana Leonarda, koja danas ima 25 godina. Kažu da je prava kopija svoje mame. Ipak, ni od nje ni od oca nije nasledila strast prema medijima. Odlučila se za studije medicine, koje je nedavno privela kraju na univerzitetu u Edinburgu.

Pročitajte: Drugačije, ali u jednom iste - Nikolina i Lana na Vidojevoj sahrani pokazale da dama zauvek ostaje dama

Instagram

 

Starija ćerka Nikoline Pišek ne voli da se eksponira u javnosti, mada joj hrvatski fotografi nekad uđu u trag kad svrati do Zagreba da poseti majku.

Hana je u vezi sa Andrejom Ivanišem iz Banjaluke, koji takođe trenutno živi u škotskom gradu gde je na postidplomskim studijama.

Pročitajte: Bio je najbolji tata na svetu - Ovo je Una Sofija, ćerkica Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića, svi kažu da liči na preminulog oca (foto)

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti