Ljubavni život Marije Šerifović više nije tajna: Imam dečka, a svadbu planiram

Ljubavni život Marije Šerifović više nije tajna: Imam dečka, a svadbu planiram

Autor: | 18/01/2021

0

Dečko Marije Šerifović više nije tajna, možda po prvi put, pevačica je iskreno odgovarala na pitanja o svom emotivnom životu. Da li je u vezi i sa kim, mediji već jako dugo nagađaju i pišu. Zato je pevačica odlučila da jednom za sva vremena stane glasinama na put.

Na pitanje da je ikada maštala o svojoj svadbi, pevačica je iskreno priznala:

- Pa kao jesam. Ali sam sigurna da će moja svadba biti ultimativno tadicionalna ili će biti plaža i neki koktelčić. I tako da sebi potpišem presudu.

Pročitajte: Marija Šerifović u šoku - Prijateljstvo sa Jelenom moglo je skupo da je košta

foto: ATA Images

Iako joj svadba i nije toliko bitna, Marija ne krije da bi volela da se uskoro ostvari u ulozi roditelja.

- Sasvim sigurno da da, volela bih da postanem majka, ali otom potom i polako - sa osmehom je istakla pevačica odgovarajući fanovima na njihova pitanja na društvenoj mreži "Instagram".

Imaš li dečka?

-Da.

Kako sebe vidiš za 10 godina?

- Pošto sada imam 36, tada ću imati 46. Za početak se nadam da i tada neću biti jutjuber. To je broj jedan, da će korona do tada da se reši. Šta ja znam. Koncerti, rad, red, disciplina i možda neki dečji smeh ili plač iz gostinjske sobe.

Pročitajte: Marija Šerifović - Ne bih volela da moje dete čuvaju babe i dede

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Serifovic (@serifovic)

I kada je otkrila da dečko Marije Šerifović i te kako postoji, otkrila je i koja je to pesma uz koju zaplače, a koja uz koju se veseli i lomi čaše.

- Pesma uz koje plačem ima jako malo. Mogu da budu narodnjak i zabavnjak, pop domaći i strani. Zavisi od trenutka i mesta gde se moja duša nalazi. Ako govorimo o nečemu što je lokalno onda je to jedna pesma od Šabana Šaulića. Ako se popije koja čašica vinca onda to može da bude zaznuto. I možda “Maskenbal” od Adila. To mi je strašna pesma koju kada popijem mogu da pustim suzu. A ona uz koju lomim čaše, a ne plačem “Volim te” Harisa Džinovića. Ide “Volim te ludo znaj, malo me pogleda, malo mi snage daj”. Isto i od Ljube Aličić “Mala”. Dobra pesma, joj - zaključila uvek dobro raspoložena Marija.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti