Marija Šerifović u šoku: Prijateljstvo sa Jelenom moglo je skupo da je košta

Marija Šerifović u šoku: Prijateljstvo sa Jelenom moglo je skupo da je košta

Autor: | 11/09/2020

0

Marija Šerifović i Jelena Karleuša su dvojac koji oduvek fascinira javnost. Njihovo prijateljstvo i međusobna podrška za mnoge su veliko iznenađenje, ipak, njih dve svoj odnos grade već godinama.

Iako su se mnogi pitali zbog čega Marija nije bila gost na Jeleninom rođendanu i najvaljivali još jedan medijski rat, sada je sve izašlo na videlo.

Marija Šerifović i Jelena Karleuša imaju izuzetno snažne karaktere i ponekad se sporečkaju, ali o svađi nije bilo ni reči. Kada je Diva slavila rođendan, Marija je bila u Sjedinjenim Američkim Državama, a kao dobar prijatelj vratila se sa hrpom stvari za Jelenu.

Pročitajte: Marija Šerifović - Jelena Karleuša je lavica, treba malo vremena da joj se duša oporavi

Jelena Karleuša je prava trendseterka i poznato je da na garderobu troši basnoslovne sume novca, a sada je od Marije naručila kofere pune skupocene, dizajnerske garderobe.

Mariju je na aerodromu zadesila pomalo komična situacija, kada su je na povratku iz Amerike zaustavili carinici, kako bi pregledali sadržaj njenog kofera.

- Kada su otvorili kofere i počeli da vade elegantne haljine, jednu za drugom, samo su se zgledali. Svima je jasno da Marija nikad nije obukla haljinu, a sad ih ima na desetina i to prelepih, preskupih i potpuno novih. Mariji je prvo bilo neprijatno, a onda je počela da se smeje. - rekao je izvor blizak pevačici za "Srbija Danas".

Marija je, kako izvor navodi objasnila da su haljine za Jelenu. Pevačicu su pitali i zbog čega su etikete sa mnogih haljina uklonjene, a ona se pravdala da je reč o haljinama, koje zaista nisu preskupe.

Pročitajte: Jelena Karleuša više neće da ćuti – javno prozvala Duška

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Serifovic (@serifovic) дана 7. Сеп 2020. у 8:04 PDT


Kako izvor navodi haljine su koštale preko tri hiljade evra. što znači da bi morale da se carine redovnim carinskim postupkom, koji bi zahtevao popriličnu svotu novca.

Iako je prijateljstvo sa Jelenom moglo mnogo da je košta, Marija se izvukla na svoj šarm.

Podsetimo, još kada je Marija objavila fotografiju iz aviona, Jelena je duhovito prokomentarisala:

- Otišla si po moje prelepe haljinice!

Prijateljstvo koje intrigira celu estradu prešlo je i preko ovog "problemčića", a verujemo da će Jelena i Marija svoj odnos nastaviti da grade onako kako one znaju. Malo ironije, sarkazma i puno smeha - takav je odnos ove dve najbolje prijateljice.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Serifovic (@serifovic) дана 25. Сеп 2019. у 8:56 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATAImages, Instagram

Najnovije vesti