Konačno prva fotografija: Pogledajte kako izgleda dečko pevačice Senidah (foto)

Konačno prva fotografija: Pogledajte kako izgleda dečko pevačice Senidah (foto)

Autor: | 17/02/2021

0

Dečko pevačice Senidah, iako trenutno možda i najvažnija osoba u njenom životu, vešto je čuvana tajna popularne pevačice. Kada je prošle godine kao bomba odjeknula vest da je Senidah već godinu dana srećna u ljubavi i to sa biznismenom Stefanom iz Crne Gore, javnost je jedva čekala da vidi kako on izgleda. Ali to se nije dogodilo. 

Pročitajte: Majka pevačice Senidah prerano je preminula, popularna umetnica je njena neverovatna kopija

 

 

Veći deo prošle godine, Senidah je provodila na Jadranu pored svog osam godina mlađeg izabranika i uživala u svojoj ljubavi. 

- Stefan je iz Herceg Novog. Radi kao obezbeđenje u klubovima, a upoznali su se na jednom pevačicinom nastupu. Emotivnu vezu otpočeli su nekoliko meseci posle intenzivnog dopisivanja. Njih dvoje poznaju se odranije. On je tokom letnje sezone radio kao član obezbeđenja u mnogim klubovima u kojima je ona nastupala. Međutim, bio je uposlen i kao privatno obezbeđenje pojedinih njenih kolega, tako da su se često viđali. Simpatije i varnice među njima odmah su sevnule. Budući da ne žive u istoj zemlji, ali i zbog razlike u godinama, u prvi mah činilo se nemogućim da otpočnu vezu - rekao je svojevremeno izvor za "Alo". Čini se da razlika u godinama, kao ni daljina, ovoj ljubavi ništa ne smeta. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Dečko pevačice Senidah je njena velika podrška i oslonac

A kada je postalo jasno da je veza između Senidah i Stefana zaista ozbiljna, pevačica je oduševila sve svoje pratioce i objavila prvu zajedničku sliku. Srećni, nasmejani i zaljubljeni pozirali su na pučini, a fotografija je najverovatnije nastala tokom letnjih meseci. Ipak, popularna pevačica odlučila je da baš na Dan zaljubljenih ova slika ugleda svetlost dana i da i na taj način svom voljenom Stefanom čestita dan ljubavi. Za sada su komentari fanova više nego sjajni i svi su jednoglasni da su njih dvoje savršen par. 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin