Svadba Marije Kilibarde dogodila se u strogoj tajnosti, voditeljka blistala (foto)

Svadba Marije Kilibarde dogodila se u strogoj tajnosti, voditeljka blistala (foto)

Autor: | 03/06/2022

1

Svadba Marije Kilibarde dugo je intrigirala javnost 

Već duže vreme nagađa se kad i gde bi Marija Kilibarda mogla da stupi u brak sa svojim dečkom Branislavom Vučelićem, ali od konkretne realizacije još uvek nema ništa. 

Neko bi rekao da lepa voditeljka, poučena prethodnim lošim iskustvom, odugovlači odlazak pred oltar. Uostalom, za košarkaša Vladimira Radmanovića udala se posle nekoliko godina zabavljanja, ali to nije bilo dovoljno da brak i opstane. 

Pročitajte: Marija Svadba Marije Kilibarde samo što nije - Sa Vladimirom planiram sve

Boško Karanović

 

Venčali su se u leto 2016., a razišli godinu dana kasnije. Baš kao i sama svadba, i razlaz je protekao pod velom tajne. 

Iako se očekivalo da će Marija, uvek nasmejana i okružena društvom, napraviti feštu za pamćenje, to se nije dogodilo. Šta više, i do Saborne crkve došla je automobilom, pa je malo ko bio u prilici da je lepo vidi. 

Pročitajte: Vedrana Rudan uputila stravične reči Kilibardi - Do 42. niste mogli naći nekog pastuva da vas oplodi?! Usledio neočekivan odgovor

Boško Karanović

 

Venčanica je bila duga i svedena, a krasio ju je veo do zemlje. Osim bidermajera, mlada nije imala nikakve druge detalje, pa ni nakit. 

Slavlje je održano na mladoženjinom salašu u Starim Banovcima, daleko od očiju javnosti. Pričalo se i da je Marija, poštujući Vladimirovu želju da izbegne susret sa novinarima, do poslednjeg dana i od svojih prijatelja krila informaciju da se udaje. 

Boško Karanović

 

Zajednički život nastavili su u Banovcima, a o tom periodu svog života Marija Kilibarda nikada nije otvoreno govorila. Godinu dana nakon što je rekla “da”, pojavila se bez burme, i tako bez mnogo reči svima stavila do znanja da se vraća devojačkom životu. 

Boško Karanović

 

 

Komentari (1)

Loading
Сеновић 17:51 06.06.2022
Odgovori

Јел њу беше Рудан ка питала јел нашла неког да је осемени.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti