Marija Kilibarda blista pored Baneta Vučelića: On zbog ljubavi doneo važnu odluku, ona otkrila detalje venčanja FOTO

Marija Kilibarda blista pored Baneta Vučelića: On zbog ljubavi doneo važnu odluku, ona otkrila detalje venčanja FOTO

Autor: | 01/02/2023

0

Prvi put posle tri godine, koliko već traje njihova romansa, Marija Kilibarda i Branislav Vučelić pojavili su se zajedno na jednom javnom događaju i time jasno stavili do znanja koliko je njihova veza ozbiljna.

Pročitajte: Prvi put pokazala trudnički stomak - Anđelka Prpić sa budućim mužem razmenjivala poljupce, pogledajte fotografije

Boško Karanović

 

Lepa voditeljka predstavila je kolekciju nakita svog brenda „Ki“, a pored brojnih javnih ličnosti koje su došle da je podrže, uz nju je bio i emotivni partner. Pred okupljenim fotoreporterima pozirali su zagrljeni, sa osmehom na licu, ne krijući svoju zaljubljenost.

Pročitajte: Kristina Kovač podelila lepe vesti, stigla je Nađa - Mnogi u mojim godinama...

Boško Karanović

 

Sin Milorada Vučelića iza sebe ima buran momački staž, povezivan je sa brojnim lepoticama i bio rado viđen gost na gradskim zabavama, ali otkako je upoznao Mariju Kilibardu na to je stavio tačku. Poslednje tri godine njih dvoje vode miran zajednički život, koji upotpunjuju putovanjima sa prijateljima.

Pročitajte: Posle razvoda od glumice Ljiljane Dragutinović Ana mu je zarobila srce - Ovo je druga supruga Milorada Vučelića

Boško Karanović

 
 

Mnogi veruju da je brak između Marije i Baneta samo pitanje vremena, a lepa voditeljka na tu temu iskreno poručuje:

‒ Nema burme još uvek, ne. Nismo još „dobacili“ do prstenja. Ne bih krila takve stvari kao što su brak, burma. Obećavam da ću to reći medijima. Tu smo, širimo ljubav, širimo sreću, pokušavamo stvarno da živimo u jednom partnerstvu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti