Konačno i njega da vidimo: Marija Kilibarda pokazala dečka koji se krije od javnosti, povod prelep

Konačno i njega da vidimo: Marija Kilibarda pokazala dečka koji se krije od javnosti, povod prelep

Autor: | 23/08/2023

0

Dečko Marije Kilibarde pravi je muškarac

O vezi Marije Kilibarde i Branislava Vučelića malo toga se zna, zato što se par retko pojavljuje na javnim događajima, a još ređe objavljuje zajedničke fotografije. Međutim, lep povod je naterao poznato TV lice da se pohvali svojim dečkom, i po svemu sudeći, ljubav cveta kao i prvog dana.

Aleksandar Krstović

 

Branislav danas slavi rođendan, a Marija mu je putem Instagram storija čestitala na poseban način.

- Najlepši moj, srećan mi tvoj rođendan - kratko je poručila voditeljka, uz fotografiju sa izabranikom.

Pročitajte: Marija Kilibarda blista pored Baneta Vučelića - On zbog ljubavi doneo važnu odluku, ona otkrila detalje venčanja FOTO

 

Par je odlepršao na more, i tu su dočekali Branislavov rođendan. Ne znamo da li planiraju svečaniju proslavu na primorju večeras, ali sigurni smo da je Mara smislila kako će obeležiti ovaj srećan dan.

Instagram

 

Podsetimo, Marija i Branislav počeli su da se zabavljaju pre tri godine, i svoju intimu ne plasiraju javnosti. Marija je pre ove veze bila u braku sa Vladimirom Radmanovićem, i ta zajednica potrajala je godinu dana.

Branislav, inače sin Ljiljane Dragutinović i Milorada Vučelića, bio je sa mnogim lepoticama sa javne scene, između ostalog, i sa Anom Nikolić i važio je za velikog zavodnika.

Boško Karanović

 

Međutim, kada je upoznao Mariju postao je posvećen partner, o čemu svedoče izjave voditeljke. Priznala je da je u njemu našla najboljeg prijatelja i da je bio uz nju kada joj je bilo najteže.

Pročitajte: Ovo retko viđamo - Marija Kilibarda sa dečkom, a o posebnoj poruci koju je podelila svi pričaju

 

Mediji su svojevremeno pisali kako Branislav ne planira da odvede Kilibardu pred oltar, ali njima brak očigledno nije ni potreban. Među njima je ljubav jača od papira, ali i abrova sa beogradskih ulica.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti