Marija Kilibarda otvoreno o razvodu: Više ne verujem u ono pravo

Marija Kilibarda otvoreno o razvodu: Više ne verujem u ono pravo

Autor: | 18/10/2017

0

Tema o kojoj se mnogo govorilo u poslednje vreme je razvod voditeljke Marije Klibarde. Atraktivna crnka retko govori o privatnom životu, ali je sada potvrdila da je na njen brak sa Vladimirom Radmanovićem stavljena tačka.

- Nisam u procesu razvoda, to je već gotovo. Smeta mi kad čujem ljude koji komentarišući moj ili nečiji drugi odnos, tvrde da bračni partneri prebrzo odustaju. Niko ne zna šta se dešava iza zatvorenih vrata. Zato i ne volim da pričam o svom privatnom životu. Nisam pričala dok sam bila najzaljubljenija, zašto bih i sada- navela je voditeljka u intervjuu za magazin "Story".

Da li je Marija Kilibarda ovim rečima konačno potvrdila da se razvela?

Na skali stresnih događaja koje iskusimo tokom života, razvod se nalazi na visokom drugom mestu, tvrde statiske. Nakon rastanka nije lako krenuti dalje, a Marija otkriva da je kraj ljubavi sa Vladimirom učinio da drugačije gleda na ljubav.

Marija Kilibarda kupila stan u Beogradu, o kraju braka i dalje ne govori?

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) on Jan 29, 2017 at 4:45am PST

-Više ne verujem u ono pravo jer je svaki naš izbor na određeno vreme. Ljudi se vremenom ušuškaju, pomisle sve je u redu, da odnos ne treba da se neguje, a sve može da uvene pa i ljubav. Kad ih pustiš, oni se raspuste, kad ih držiš na oku, onda si davež, iskrena je  voditeljka.

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević