Marija Kilibarda i Branislav Vučelić zakazali datum venčanja, ovo su svi detalji

Marija Kilibarda i Branislav Vučelić zakazali datum venčanja, ovo su svi detalji

Autor: | 23/09/2021

0

Udaje se Marija Kilbarda 

Marija Kilibarda više od godinu dana uživa u romasi sa izabranikom Branislavom Vučelićem, sinom predsednika FK Partizan Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović. Nedavno se pojavila i njihova prva zajednička fotografija, preko koje smo mogli da se uverimo kako izgledaju kao par.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

Pre samo nekoliko dana harizmatična voditeljka je na svom "Instagramu" objavila fotografiju dugogodišnjeg prijatelja, šminkera  Aleksandra Đikića, sa kratkim opisom "kum", koja je veoma brzo izazvala sumnju da je venčanje zaljubljenog para bliže nego ikada.

Pročitajte: Romantična Toskana za dvoje - Pogledajte gde letuju Marija Kilibarda i Branislav Vučelić (foto)

Instagram

 

Prema rečima izvora za "24sedam", dan kada će Marija i Branislav jedno drugome reći "da" zakazan je za 30. oktobar u jednom od elitnih prestoničkih hotela.

Kako izvor dalje prenosi, pripreme su uveliko u toku. Želeći da svaki detalj bude kao iz bajke, trošak čitavog venčanja biće značajan. Voditeljka je već odabrala venčanicu u kojoj će blistati tog dana, a svadbeni prostor biće raskošno dekorisan.

Pročitajte: Sve je jasno - Marija Kilibarda uživa u ljubavi sa Branislavom Vučelićem, a šta na to kaže njegova porodica? (foto)

Petar Đorđević

 

Jednom prilikom Marija je istakla da je sa Branislavom provela više vremena nego sa bilo kojim partnerom do sada, da ih je karantin veoma zbližio i da je srećna pored njega, kao i da je osnivanje porodica sledeći korak u njihovom skladnom odnosu.

Podsetimo, Marija je pre Branislava bila u kratkom braku sa košarkašem Vladimirom Radmanovićem

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti