Marija Kilibarda: Sa Vladimirom planiram sve

Marija Kilibarda: Sa Vladimirom planiram sve

Autor: | 23/11/2015

0

Voditeljka Marija Kilibarda zrači pozitivnom energijom koju s lakoćom prenosi kako na gledaoce tako i na sagovornike. Nasmejana, energična, šarmantna i neposredna, uvek je spremna za "akciju", bilo da je reč o profesionalnim angažmanima ili druženju sa prijateljima. Iako je po prirodi otvorena, svoju intimu ljubomorna čuva i nerado je deli sa javnošću. Romansa šarmantne crnke sa košarkašem Vladimirom Radmanovićem traje već godinu i po dana, a letos je krunisana i veridbom. U razgovoru za magazin "Hello!" Marija se malo "otvorila" i otkrila nam delić svoje ljubavi i planove sa bivšom NBA zvezdom, sa kojom priželjkuje brak i decu.

Kao osvedočeni profesionalac poznati ste po voditeljskom angažmanu najvećih i najatraktivnijih šou-programa. Nedavno ste bili domaćin proslave šestogodišnjice poslovanja "Antena grupe" u Srbiji. Da li vam se dopada voditeljski angažman na zvaničnim proslavama?

- Ne dopada mi se taj način vođenja programa jer gledam kako draga lica u publici ispijaju svoja pića i đuskaju, pa sam ljubomorna što ja moram da radim.

Spadate u voditeljke koje su opuštene na sceni, te ostavljate utisak nekoga ko dosta improvizuje.

- Možeš dobro da improvizuješ samo ako si dobro pripremljen. Nekoliko puta sam imala sreće da sam prošla glatko, nepripremljena, uz čistu improvizaciju, ali to je - čista sreća. Izazov mi je da se snalazim u kriznim situacijama i da neku problematičnu situaciju okrenem na šalu. Ljudima je simpatično da vide da smo i mi na sceni od krvi i mesa. Nismo roboti i ne možemo da naučimo sve napamet.

Da li vam je u sferi emotivnog života više pomoglo ili odmoglo to što vas muškarci često gledaju kao ortakinju?

- Dešavalo mi se mnogo puta da me muškarci doživljavaju kao ortaka, ali to mi nikada nije predstavljalo problem. Naprotiv, jer tako sam se, pošto sam uvek bila u dužim vezama, branila od udvarača i uspevalo mi je.

Jesu li vaša prijateljstva sa muškarcima zaista iskrena?

- Verujem u muško-ženska prijateljstva baš koliko i u žensko-ženska. Život mi je podario profesiju koju volim, kroz koju sam stekla najboljeg muškog prijatelja - Ivana Ivanovića. Drago mi je što mi je veoma blizak i što smo zbog prisutnosti u medijima često u mogućnosti da pravo muško-žensko prijateljstvo demonstriramo na delu.

Imate li prijateljica među poznatim ličnostima, budući da se družite, na primer, sa Anom Ivanović. Upravo zbog toga osvanula je informacija da ćete joj biti kuma na venčanju sa Bastijanom Švajnštajgerom?

- Nemam. A o kumstvu sam saznala iz novina.

Poslednjih meseci bili ste u žiži javnosti zbog privatnog života. Uživate li više u emotivnoj vezi otkako postoji verenički prsten kao zvanični dokaz vaše ljubavi?

- Uživam već dosta dugo.

Da li je veridba nešto promenila u vašem odnosu sa Vladimirom Radmanovićem?

- Apsolutno ništa.

Da li je bila iznenadna?

- Svaka žena, i ona koja najviše priželjkuje i očekuje ozvaničenje veze, u potpunom je u transu, blagom šoku i euforiji kada dođe do tog momenta. Zašto bih se ja razlikovala od drugih.

Planirate li venčanje?

- Hvala na čestitkama za veridbu, više od toga ne želim da pričam.

Nedavno je objavljeno da vaš izabranik ima dete. Čak ste objavili fotografiju na kojoj se "brčka" sa jednim mališanom.

- To je slika sa mojim kumićem, o ostalom ne želim da govorim.

Priželjkujete li bebu i da li ste već u drugom stanju kao što se spekuliše?

- Nisam, samo sam se ugojila. Ako se neko verio, da li se automatski podrazumeva da već čeka dete?

Nosite crveni konac oko ruke, što obično rade trudnice.

- Reč je o poklonu moje dobre prijateljice, nije crveni konac već pravi nakit i nema tu simboliku o kojoj govorite.

Planirate li potomstvo sa Vladimirom?

- Planiram sa tim čovekom da provedem čitav život. Znači sve.

I venčanje i bebu?

- Kao što rekoh - planiram sve.

Komentari (0)

Loading
Nikola Rumenić Hello!

Najnovije vesti