Crno na belo: Čim je Anastasija okrenula leđa Gudelj počeo da razmenjuje srca sa ovom devojkom (foto)

Crno na belo: Čim je Anastasija okrenula leđa Gudelj počeo da razmenjuje srca sa ovom devojkom (foto)

Autor: | 27/04/2022

4

Nemanja Gudelj razmenjuje srca sa izvensom Marijom

Tek što se vratila sa romatičnog odmora u Sevilji, kada smo i saznali da je njeno srce osvojio fudbaler Nemanja Gudelj, Anastasiju Ražnatović sačekalo je neprijatno iznenađenje. I to ni manje ni više već na njegovom Instagramu. 

Pročitajte: Svako svojim putem - Anastasija Ražnatović spakovala kofere, Gudelj ponovo sam

Profimedia, Instagram

 
 

Nemanja se, naime, na svom profilu pohvalio fotografijom šoljice kafe na kojoj je uz njegovo ime nacrtano srce, a otkrio nam je i od koga je simbol ljubavi stigao - od izvesne Marije Palomino. Zanosnoj Špankinji Gudelj se u maniru pravog džentlmena takođe revanširao srcima. 

Pročitajte: Opasna crnka - Pre Anastasije Nemanja Gudelj voleo je ovu pevačicu (foto)

Instagram

 
 

Instagram

Ostaje nam da vidimo kako će na “gađanje” srcima i javne izlive emocija reagovati Anastasija...

Komentari (4)

Loading
Ik 23:33 27.04.2022
Odgovori

Malo ceru Cecinu protrljao kroz ruke hteo da se pise o njemu i po Srbiji i posle ciao Bella mala je ista mamita takva je i ona bila njenih godina geni su ti cudo

Nadica 08:32 28.04.2022
Odgovori

Bas se tasa zeznula, em je ružan ko DJAVO , em glup ko i svaki fudbaler , bas joj nije trebao ovaj blam sa ovim . Žao mi je devojke , ne budi glupa , otvori četvoro očiju i gledaj sa kim si.

Misa 10:25 28.04.2022
Odgovori

Blam je uopste sto ovo sve radi I to pet minutes nakon raskida dugogodisnje veze. Jasno je da prati svetske trendove kako se ponasati posle raskida I sta da se pise u novinama, ali covek treba da bude svoj I da pokaze neke svoje standarde.

Nina 17:05 30.04.2022
Odgovori

Bolje javno da salje,nego da prikriva,ver.i nema nista cim je tako javno ili su prijatelji samo .I vi digli frku odmah!Inace mala je trebala malo da odahne.Ne znam kako odmah tako nadje drugog posle duge veze,sto implicira da ovog prethodnog i nije volela ili ili sto je verovatnije mutila sa ovim i ko zna otkad bila dok je bila sa onim Djordjem,pre ce to biti!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti