Ugledna i poznata porodica: O majci, babi i dedi Anje Mandić mediji su pisali naširoko, iznenadićete se i ko joj je polusestra (foto)

Ugledna i poznata porodica: O majci, babi i dedi Anje Mandić mediji su pisali naširoko, iznenadićete se i ko joj je polusestra (foto)

Autor: | 14/05/2022

0

Porodica Anje Mandić veoma zanimljiva za javnost

Porodični rodoslov glumice Anastasije Mandić mogao bi da posluži kao osnov za scenario za gledanu telenovelu, a neke od glavnih aktera mogli bi da igraju i oni sami, budući da su školovani glumci.

„Vikipedija“ beleži da Anastasija potiče iz glumačke porodice, baba joj je bila glumica, a deda Aleksandar Ognjanović pozorišni reditelj i osnivač Beogradskog dramskog pozorišta. Njena majka Ognjanka Ognjanović takođe je glumica, a otac Predrag Radojković je bio baletski igrač. Posle razvoda, Anastasijina majka se udala za glumca Miloša Žutića, pa je ona praktično odrastala sa Katarinom Žutić.

Pročitajte: Porodica Anje Mandić je velika, a evo kakav odnos ona gaji sa Mandinom decom iz prvog braka

 

 

Kad su se upoznale, Kaja je imala 12 godina, Anja 11.

‒ Bile smo slične, obe jedinice i obe nesrećne što nemamo sestru ili brata. Brzo smo se zavolele. Spavale smo jedna kod druge, zajedno letovale, nagovorile roditelje da se venčaju. Posle smo dobile brata ‒ ispričala je Anja u jednom intervjuu.

Instagram

 

S druge strane, njen otac se posle razvoda oženio majkom glumca i voditelja Milana Kalinića Bobom, koja je godinama vodila frizerski salon u samom centru Beograda. Zajedno su ostali osam godina, a Milan i Anastasija i danas neguju bratsko-sestrinski odnos.

Pročitajte: Porodica Anje Mandić krije tajnu - Milan Kalinić ovu damu obožava, majka je kriva što su se sudbinski povezali

Instagram

 

I sama Anja je za životnog partnera izabrala glumca, kolegu Milorada Mandića, sa kojim je bila sve do njegove smrti 2016. godine.

Vladimir Šporčić / Story arhiva

 

Porodica Anje Mandić njena je ogromna podrška 

Ognjanka Ognjanović nedavno je proslavila 73. rođendan, a tim povodom Anastasija je na svom profilu na Instagramu objavila njenu fotografiju iz mlađih dana uz poruku:

„Obožavam ovu naslovnu stranu na kojoj je Mamita. Volim taj njen osmeh, koji se nekad zagubi u svakodnevici, pa se vrati. I pogled ispod obrva. I ono što ume da je nervira, na slici je pravilno napisano. Ona je OgnjAnka. Upravo je prostrelila pogledom čoveka koji joj se pogrešno obratio. Sve su to čari ove devojčice sa slike.“

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin