Otac joj ima milione, a ona svoje usluge naplaćuje 20 evra! Nikad ne biste pogodili čime se bavi Bregina najmlađa ćerka

Otac joj ima milione, a ona svoje usluge naplaćuje 20 evra! Nikad ne biste pogodili čime se bavi Bregina najmlađa ćerka

Autor: | 15/11/2023

0

Ćerka Gorana Bregovića odabrala neobičan profesionalni put

Goran Bregović već decenijama je u srećnom braku sa Dženanom, nekad jednom od najlepših Sarajki. Imaju tri ćerke – Emu, Lulu i Unu, na koje mogu da budu ponosni jer su sve uspešne u svojim profesijama.

Instagram

 

Interesantno je da su sve tri različitih veroispovesti, koje su same odabrale. Od roditelja su nasledile sve najbolje – od majke dobar izgled, od oca talenat. Najstarija, Ema, magistrirala je lepe umetnosti u Nantu, a njena dela mogli smo da vidimo i na izložbama u Beogradu.

Pročitajte: Nikad je ne viđamo - Bregina Dženana proslavila rođendan, ćerka Lula prekršila strogo pravilo i objavila fotografije

Srednja ćerka Una (21) opredelila se za glumu, dok je najmlađa, Lula, koja je u maju napunila 19 godina, zainteresovana za modu i dizajn. No, ako je verovati poslednjoj objavi na Instagramu, bavi se – noktima. Tačnije, umetničkim iscrtavanjem noktiju.

Instagram

 

Kako navodi u postu, radi u svom domu (u Parizu), a ne u salonu, pa je „upozorila” klijente koji su alergični na mačke da to imaju u vidu.

Kao što vidimo na fotografijama, njeni nokti su prilično dugački i imaju interesantne motive, tako da je očigledno vrlo vešt majstor.

Instagram

 

Cenovnik nije tajna: dizajniranje prirodnih noktiju košta 20 evra, za gel set treba odvojiti od 30 do 40, zavisno od veličine, dok full freestyle staje 45 evra.

Lula ima i zanimljiv modni stil, a očigledno je i ljubitelj tetoviranja.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti