Tri, dva, jedan: Konstrakta trostruko jača od konkurencije, u finalu Evrovizije na scenu izlazi pod nikad boljim rednim brojem (video)

Tri, dva, jedan: Konstrakta trostruko jača od konkurencije, u finalu Evrovizije na scenu izlazi pod nikad boljim rednim brojem (video)

Autor: | 13/05/2022

0

Srbija u finalu Evrovizije!

Naša predstavnica Konstrakta maestralno se izborila za svoje mesto u finalu „Evrovizije“ 2022. koje se ove godine održava u Torinu. Predstavnica Srbije, sinoć je ispred arene „Pala Olimpico“ dočekana ovacijama, a svi u zemlji, kao i brojni fanovi iz inostranstva, verovali su da će se bez problema plasirati u finale koje je na programu u subotu.

Pročitajte: Nastup koji su svi čekali - Konstrakta pokorila evrovizijsku scenu! (video)

SARAH LOUISE BENNETT

 

Režija je očigledno htela da nas drži na iglama do samog kraja druge polufinalne večeri, jer je Konstrakta prozvana ‒ poslednja. Najslađe za kraj.

Srbija je prolaskom Konstrakte u finale „Evrovizije“ postala jedina zemlja bivše Jugoslavije koja je otišla u dalje takmičenje. Tako je Konstrakta za samo nekoliko sati uspela da sakupi blizu milion pregleda na platformi „Jutjub“ i izbije na prvo mesto trending-liste. To znači da je Konstraktin sinoćni nastup, u drugoj polufinalnoj večeri, bio ubedljivo najgledaniji od svih takmičara.

Nastupila je pod rednim brojem tri, a u velikom finalu u subotu Ana Đurić na evrovizijsku scenu izlazi u najbolji čas, pogledajte kada.

Pod kojim rednim brojem nastupa Konstrakta u finalu? 

Na zvaničnom sajtu Evrovizije objavljen je redosled, prema kome će predstavnici nastupati u velikom finalu „Evrovizije“.

1. Češka

2 .Rumunija

3. Portugalija

4. Finska

5. Švajcarska

6. Francuska

7. Norveška

8. Jermenija

9. Italija

10. Španija

11. Holandija

12. Ukrajina

13. Nemačka

14. Litvanija

15. Azerbejdžan

16. Belgija

17. Grčka

18. Island

19. Moldavija

20. Švedska

21. Australija

22. Ujedinjeno Kraljevstvo

23. Poljska

24. Srbija

25. Estonija

Veliko finale „Pesme Evrovizije“ na programu je u subotu od 21 čas.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još