Drugi muškarci bi pozeleneli od ljubomore, ali ne i on! Milan Kalinić posle 20 godina otkrio veliku istinu o svom braku

Drugi muškarci bi pozeleneli od ljubomore, ali ne i on! Milan Kalinić posle 20 godina otkrio veliku istinu o svom braku

Autor: | 09/05/2022

1

Supruga Milana Kalinića je samo takva lepotica, voditelj priznao veliku istinu

Milan Kalinić slobodno može da kaže da je srećan čovek jer posle deceniju i po braka tvrdi da ne bi promenio ni jedan sekund proveden sa suprugom. Sandra Kalinić važi za lepu i negovanu ženu, a poznati glumac i voditelj iskreno priznaje da mu ne smeta kada je drugi gledaju.

Pročitajte: Supruga tu ništa nije mogla - Milan Kalinić ovu damu obožava, majka je kriva što su se sudbinski povezali 

Luka Šarac

 

‒ Naravno, smetalo bi mi kada bi neko pokušao da pređe granicu dobrog vaspitanja, ali šta je loše ako na kulturan način reaguje na zgodnu ženu kao što, uostalom, i sam radim. To shvatam kao kompliment. Moja žena ima četrdeset godina, skoro dvadeset smo zajedno, a ona je, žargonski rečeno, „top riba“. Sandra je jedna od najženstvenijih, „najdamskijih“, najzgodnijih Beograđanki. Gde god da se pojavimo ona je ili najlepša ili među tri najprivlačnije. To pravom muškarcu, koji je siguran u sebe, a pre svega onom koji voli svoju ženu, može samo da imponuje. 

Pročitajte: Nasledila majčinu lepotu - Ćerka Milana Kalinića je kao anđeo, glumac na velikim mukama (video)

Boško Karanović

 

‒ Ne „zveram“ okolo, ali volim da posmatram. To radim i pred Sandrom. Uostalom, nekad i zajedno komentarišemo ‒ otkrio je Milan jednom prilikom.

‒ Sve dok se ostaje u granicama pristojnosti – normalno je, ali nije normalno da se pravimo ludi kad je činjenica da je neko izazvao našu pažnju. To je licemerno. Kad se pravimo da nismo primetili da neko dobro izgleda, onda se nameće razlog za sumnju.

Pročitajte: Milan Kalinić sa suprugom Sandrom posećuje bračnog savetnika

Boško Karanović

Komentari (1)

Loading
Lili 00:14 10.05.2022
Odgovori

Nit je najlepša ni najzgodnija,ni najzenstvenija žena je prosečna ima takvih milion u Srbiji,samo se Milanu malo dioptrija poremetila

hellomagazin.rs hellomagazin