Milan Kalinić: Siguran u vernost svoje supruge

Milan Kalinić: Siguran u vernost svoje supruge

Autor: | 15/05/2014

0


Nakon što je tabloid Svet juče objavio fotografije Sandre, supruge Milana Kalinića, kako prisno igra i grli se s nepoznatim muškarcem u jednom beogradskom klubu, glumac je izjavio da su takvi napisi nastali iz ljubomore i da su u pitanju izmišljotine.

- Glupo mi je da mislim na to i da komentarišem. To su budalaštine! Ljudi su ljubomorni na naš brak i pišu gluposti. Veću budalaštinu u svom životu nisam pročitao - kaže Kalinić i tvrdi da je na slikama kojima se dokazuje Sandrina prevara njihov porodični prijatelj, s kojim često izlaze i da je njegov brak čvrst kao prvog dana.
- Uzmite poslednji broj magazina Hello i pogledajte kako izgleda srećna porodica! Na slikama je naš zajednički prijatelj koji je s nama često u društvu, naravno da sam ga prepoznao - kaže glumac.

Inače, u Svetu je osvanuo tekst o Sandri Kalinić, gde piše da je ona u klub u kojem je te večeri nastupala Jelena Rozga došla s prijateljicama, da bi se sat kasnije pojavio tajanstveni muškarac. Milanova supruga je plesala s njim i on ju je grlio, stavljao joj ruke na ramena, leđa i oko struka. I sve to naočigled punog lokala.

Milan i Sandra u braku su od 2006. i imaju dvoje dece, ćerku i sina. Svojevremeno se u više navrata pisalo da joj je on bio neveran i pojavljivale su se fotografije s različitim devojkama, dok se njena vernost nikad nije dovodila u pitanje. Kalinić i sad naglašava da je u njihovom braku sve u redu.

Fotografije Sandre Kalinić sa "misterioznim" muškarcem možete pogledati OVDE!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti