Nasledila majčinu lepotu: Ćerka Milana Kalinića je kao anđeo, glumac na velikim mukama (video)

Nasledila majčinu lepotu: Ćerka Milana Kalinića je kao anđeo, glumac na velikim mukama (video)

Autor: | 20/08/2021

2

Ćerka Milana Kalinića je prava lutka 

Porodica glumca Milana Kalinića njegov je oslonac i najveća životna podrška. Supruga Sandra, sa kojom je u ljubavi dve decenije, lepotom pleni i u petoj deceniji, a Milan s ponosom ističe da mu to godi. 

‒ Moja žena ima četrdeset godina, skoro dvadeset godina smo zajedno, a ona je, žargonski rečeno, „top riba“. Sandra je jedna od najženstvenijih, „najdamskijih“, najzgodnijih Beograđanki. Gde god se pojavimo ona je ili najlepša ili među tri najprivlačnije. To pravom muškarcu, koji je siguran u sebe, a pre svega onom koji voli svoju ženu, može samo da imponuje ‒ rekao je Kalinić nedavno. 

Pročitajte: Na sceni su kolege, a spajaju ih porodični odnosi - Ovu glumicu Milan Kalinić naziva svojom sestrom 

Ćerka Milana Kalinića izrasla u prelepu devojku 

Milan i Sandra, koji već 15 godina plove bračnim vodama, ponosni su roditelji dvoje dece, ćerke Tee (13) i sina Vuka (10). Da vreme leti neverovatnom brzinom i da smo  sve stariji, dokaz su upravo deca. Doskoro devojčurak, ćerka Milana Kalinića postala je prelepa mlada dama. 

„Puška? Mitraljez? Tenk? Nešto jače?“, našalio se Milan pored snimka svoje ćerke sa željom da pokaže kako će se svim silama boriti da zaštiti svoju mezimicu od brojnih udvarača. 

Milanove brojne kolege oduševljeno su lajkovale i komentarisale Teinu lepotu, a Anđelka Prpić je u svom stilu napisala.

„Sveee! Sveee, Milane, požuri! Uz tebe smo!“

Komentari (2)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin