Sanja i Ksenija nisu htele da rade za 300 evra, Ivanu su smatrale igračicom: Ovo je prava istina o raspadu grupe Hurricane

Sanja i Ksenija nisu htele da rade za 300 evra, Ivanu su smatrale igračicom: Ovo je prava istina o raspadu grupe Hurricane

Autor: | 06/05/2022

0

Raspad grupe Hurricane intrigira javnost, isplivali detalji

Članice grupe „Hurricane“, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, od septembra će, kada im ističe ugovor, nastaviti solo karijeru, a raskol među devojkama navodno je počeo jer su najčešće pevale za trista evra po nastupu, koliko im je ostajalo kada se odbiju troškovi. 

Pročitajte: Ksenija Knežević nagovestila - Da li je ovo kraj lepih "Uraganki"?

EBU / Andres Putting

 

‒ Sanja i Ksenija u početku su pristale na ovaj način rada, ali kada je menadžer prestao sa finansiranjem, njih dve su se pobunile zbog Ivane. Najviše im je zasmetalo to što je Ivana na koncertima od Sanje i Ksenije tražila da pevaju sa njom jer je slabiji vokal, ali i zato što joj glasovne mogućnosti nisu dozvolile da sama iznese svoje deonice u pesmama. Vučićeva i Kneževićeva su smatrale da nije u redu da i one pevaju za trista evra, koliko je dobijala Ivana, koja je najviše igrala i pravila šou, već da zaslužuju više. Tu je nastao sukob među devojkama, koji je kulminirao raspadom grupe – otkrio je izvor za „Kurir“.

EBU / Thomas Hansens

 

Osoba bliska devojkama tvrdi da Sanja i Ksenija od početka saradnje nisu „mirisale“ Ivanu, za koju su smatrale da je favorizovana u odnosu na njih dve, a to se videlo i po tome što nisu htele da joj pomažu na koncertima. 

‒ Da je u poslednje vreme vladala užasna atmosfera u grupi svedoči i činjenica da je ovaj trio nedavno u samo jednom mesecu imao tri nastupa, zbog čega se Sanja žalila da je zaradila svega devetsto evra, što je vrlo malo s obzirom na to da je ugovorom bila u obavezi da gostuje u emisijama i pojavljuje se na javnim događajima, što njoj nije bilo pravo. Osim toga, ona već duže smatra da bi kao solo pevačica zarađivala mnogo više. Isti je slučaj i sa Ksenijom. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti