Ko zna gde bi sada bila: Ova naša poznata pevačica zavela je Džonija Depa (foto)

Ko zna gde bi sada bila: Ova naša poznata pevačica zavela je Džonija Depa (foto)

Autor: | 27/10/2021

2

Devojka Džonija Depa ili samo poznanici?

Holivudski megastar Džoni Dep više puta je dolazio u Srbiju, što zahvaljujući dugogodišnjem poznanstvu i saradnji sa Emirom Kusturicom, što zbog filmova koje je ovde snimao. Pre nekoliko dana ponovo je svratio do Beograda kako bi promovisao animirano ostvarenje „Nemogući pafini“, a ne tako davno u našem glavnom gradu proveo je mnogo više od 24 sata.

Pročitajte: Partnerka Ane Brnabić zvezda gala večeri - Džoni Dep oduševljen Milicom Đurđić (foto)

Guliver Getty Images

 

Sećamo se euforije koja je pratila svaki njegov korak kada je pre dve godine snimao film „Minamata“. Iako je bio okružen vojskom telohranitelja, mediji i fanovi uspeli su da uđu u trag slavnom glumcu dok je bio na privremenom radu u srpskoj prestonici. Zato su organizatori bili prinuđeni da ga, zajedno sa personalnim osobljem koje je doveo iz Amerike, premeste na drugu lokaciju.

Guliver Getty Images

 

Devojka Džonija Depa mogla je biti ona 

No, i „pirat sa Kariba“ ima dušu, pa su ga paparaci u više navrata hvatali dok je uživao u noćnom provodu po kojem je Beograd odavno poznat. Tako se jednom prilikom u istom restoranu s njim našla i Ivana Nikolić, članica benda „Hurricane“, koja je uspela ono o čemu mnoge njegove obožavateljke mogu samo da sanjaju. Kada mu je prišla i zamolila ga da se slikaju, ni Dep ni njegovo obezbeđenje nisu joj pravili probleme.

Pročitajte: Džoni Dep uzvraća - Amber me je udarila flašom, a zatim gasila cigaretu na obrazu

Instagram

 

‒ Mogu samo da kažem da smo se našli na istom mestu u isto vreme, da smo se upoznali i razmenili mejl-adrese kako bismo ostali u kontaktu. Džoni je vrlo ljubazan i prijatan čovek. Pili smo rakiju i jeli ćevape. Bacio je pogled na naš „Jutjub“ kanal i dopalo mu se to što mi radimo. Poželeo nam je puno sreće – izjavila je „uraganka“ posle susreta sa holivudskom zvezdom.

Komentari (2)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još