Nikola Rađen posle incidenta sa devojkom Milicom otkrio prelepe vesti: Voleo bih da dobijem sina!

Nikola Rađen posle incidenta sa devojkom Milicom otkrio prelepe vesti: Voleo bih da dobijem sina!

Autor: | 03/05/2022

0

Nikola Rađen i Milica Ristić posle incidenta nastavili zajednički život

Vest da je vaterpolista Nikola Rađen pretukao svoju devojku Milicu Ristić šokirala je javnost. Na ovu temu u prethodnom periodu čule su se razne priče, a proslavljeni vaterpolista konačno je odlučio da javno progovori o nemilom događaju. 

‒ Dobro, jeste to bilo neprijatno. Ono što se zapravo desilo su neke male razmirice, ali ništa toliko kako se pisalo. Krivo mi je što je sve tako predstavljeno, što je napravljena velika šteta i nama i našim porodicama, a najviše mojoj deci ‒ rekao je Nikola prilikom gostovanja u emisiji Exkluziv i otkrio u kakvim je sada odnosima sa Milicom. 

Pročitajte: Ovo je devojka koju je Rađen pretukao - Podlivi, skener glave i poslednja reč lekara, evo u kakvom je Milica stanju

Instagram

 
 

‒ Iskreno, ja sam to već ostavio iza sebe. Nastavili smo zajednički život, sa nama je sve u redu, normalno živimo i nema razloga da bude drugačije.

Ovaj događaj ponovo je bacio senku na lik i postignuti uspeh proslavljenog sportiste, a Nikola ističe da osim sebe nikog drugog ne krivi za to što se desilo. 

‒ Ne želim da krivim medije, što se tog slučaja tiče, mi smo direktni učesnici i mi smo to izazvali. Ali kažem, normalni smo ljudi, nastavljamo zajedno da živimo i zajedno da planiramo. 

Pročitajte: Žene sa njim nemaju sreće - Razvod Ane Kokić i Nikole Rađena pratile su pikantne glasine, sud je decu dodelio majci

Mirko Tabašević

 
 

Nikoline ćerke iz braka sa pevačicom Anom Kokić krenule su očevim sportskim stopama, a Rađen otkriva da bi voleo da se ponovo ostvari kao otac. 

‒ U poslednje vreme najviše sam posvećen ćerkama i najveća sam im podrška jer su aktivno počele da igraju odbojku, koja ih jako privlači, tako da imaju i moju i Aninu podršku. Intimno voleo bih da jednog dana dobijem i nasledika. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Slične Vesti