Zajedničko saopštenje Nikole Rađena i Milice Ristić: Razmirica je bilo, ali…

Zajedničko saopštenje Nikole Rađena i Milice Ristić: Razmirica je bilo, ali…

Autor: | 01/04/2022

0

Nikola Rađen i Milica Ristić - prava istina o sukobu

Vest da je vaterpolista Nikola Rađen pretukao svoju devojku Milicu Ristić šokirala je domaću javnost. Par se nekoliko sati nakon nemilog dođaja oglasio i u zajedničkom saopštenju otkrio pravu istinu o sukobu.

Pročitajte: Ovo je devojka koju je Rađen pretukao - Podlivi, skener glave i poslednja reč lekara, evo u kakvom je Milica stanju

Boško Karanović

 

-Želeli bismo da se povodom događaja od dana 01.04.2022. godine obratimo predstavnicima svih medija, sledećim zajedničkim saopštenjem. Pre svega, krivo nam je što je u javnosti predmetni događaj okarakterisan kao sukob, što se dalje negativno odrazilo na naše, i živote naših porodica, posebno moje dve ćerke. Ovim nam je naneta nemerljiva i nenadoknadiva šteta. Razmirica je bilo ali do sukoba nije došlo i to želimo, ovim putem, da naglasimo. Mi naš zajednički život nastavljamo, kao i sve planove koje ćemo u budućnosti ostvariti. Povodom ovog događaja se nećemo više oglašavati, i samo molimo predstavnike svih vrsta medija da poštuju našu, i privatnost naših porodica - poručili su Nikola Rađen i Milica Ristić.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti