Ovo je devojka koju je Rađen pretukao: Podlivi, skener glave i poslednja reč lekara, evo u kakvom je Milica stanju

Ovo je devojka koju je Rađen pretukao: Podlivi, skener glave i poslednja reč lekara, evo u kakvom je Milica stanju

Autor: | 01/04/2022

0

Milica Ristić preživela je pravi pakao

Pevačica Milica Ristić (30) prijavila je svog dečka, nekadašnjeg vaterpolistu Nikolu Rađena da ju je rano jutros pretukao. Prema pisanju „Kurira“, radnica jedne benzinske pumpe u opštini Stari grad u 4.45 pozvala je policiju nakon što se Milica pojavila i požalila se da je žrtva fizičkog zlostavljanja. Patrola je odmah došla na lice mesta, a istraumirana devojka ispričala je da ju je posle kraće rasprave emotivni partner pretukao, odnosno da ju je više puta udario u glavu i po telu.

Pročitajte: Nikola Rađen pretukao devojku - Milica Ristić u suzama zvala pomoć

Boško Karanović

 

Milica Ristić, koju je javnost upoznala u takmičenju „Pinkove zvezde“, i Nikola Rađen u vezi su duži period, a vest o nasilju uznemirila je javnost.

Pevačica je ubrzo zbrinuta u Urgentnom centru, gde su joj urađeni detaljni pregledi. Konstatovano je da nema prelome kostiju, urađen joj je i skener glave, koji je pokazao da nema povrede na mozgu i da joj nisu polomljene kosti lobanje. Takođe, povrede koje joj je, kako tvrdi, naneo Rađen nisu ni za hiruršku intervenciju.

Pročitajte: Nikola Rađen prvi put o novoj devojci, Milica Ristić je ona prava - Srećan sam

‒ Milici je preporučeno mirovanje, stavljanje hladnih obloga na mesta gde su povrede od udaraca, kao i lekovi protiv bolova ukoliko za njima bude potrebe. U slučaju da oseti nove tegobe ili joj se stanje pogorša, trebalo bi da se ponovo javi lekaru ‒ rekao je izvor.

Milica Ristić je diplomirani ekonomista, ali se bavi pevanjem. Ona i Rađen upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, sve do sada ljubav im je cvetala, a šuškalo se i da je u planu venčanje.

Instagram screenshot

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još