Za nju sve: Rođendan Sandre Meljničenko u senci skupocenog poklona, ali ne od supruga Andreja

Za nju sve: Rođendan Sandre Meljničenko u senci skupocenog poklona, ali ne od supruga Andreja

Autor: | 21/04/2022

0

Rođendan Sandre Meljničenko osvežio je prelepe uspomene 

Sandra Meljničenko jedna je od najbogatijih Srpkinja. Nekadašnja „modelsica“ i manekenka ostvarila je sve svoje snove kada je 2005. godine izgovorila sudbonosno „da“ Andreju Meljničenku, ruskom tajkunu čije se bogatstvo trenutno procenjuje na više od dvadeset milijardi dolara.

Pročitajte: Jubilej u senci rata - Sandra i Andrej Meljničenko otkazali veliku porodičnu proslavu

Getty images

 

Danas slavi 45. rođendan i nema sumnje da joj je suprug pripremio neki poseban poklon. A nije nimalo lako smisliti dar za ženu koja već ima sve što se može poželeti. I jahte, i dijamante, i vile, i privatni avion... U jednim od retkih intervjua Sandra se prisetila prve skupocene stvari koju je dobila. Kako je te 2011. godine otkrila magazinu „Harper's Bazaar“, to nije bio poklon od muža.

‒ Prva skupocena stvar u mom životu bila je haljina „Versace“ drečavozelene boje, koju su mi roditelji kupili za maturu. Baš u to vreme čuveni kreator bio je u svojoj najluđoj fazi – objasnila je.

Pročitajte: Dva hrvatska letovališta ratuju zbog majke Sandre Meljničenko - Kome pripada najpopularnija tašta u Dalmaciji?

Profimedia

 

Meljničenkovi su pasionirani kolekcionari, a njihova riznica ne sastoji se samo od luksuznih modnih komada, već i od vrednih umetničkih dela i nameštaja iz 18. veka. 

‒ Volela bih da svoju kolekciju ostavim muzejima kada umrem. Smatram da je sebično da bilo kakav oblik umetnosti čuvamo samo za sebe ‒ rekla je Aleksandra koja je deo vrednih antikviteta već pozajmila nekim institucijama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti