Sandra i Andrej Meljničenko: Glamurozna žurka u Meksiku

Sandra i Andrej Meljničenko: Glamurozna žurka u Meksiku

Autor: | 06/04/2015

0


Nema sumnje da slavlja bračnog para Meljničenko uvek odišu glamurom i da su organizovana na nekom posebnom mestu. Pošto se Sandra pre nekoliko godina odlučila za proslavu rođendana u skupocenom meksičkom letovalištu Los Kabos, najveća srednjoamerička država postala je jedna od omiljenih destinacija i njenom suprugu, ruskom milijarderu Andreju Meljničenku. Iako je poznati Rus prvobitno planirao da četrdeset treći rođendan proslavi u svom prostranom penthausu u Njujorku, naprasno se odlučio za drugu destinaciju.
- Skupocena megajahta, vredna oko trista miliona dolara, prispela je u luku na ostrvu Kozumel i izaziva divljenje i iščuđavanje lokalnog stanovništva - piše portal „progresohoy.com“ sa poluostrva Jukatan. Dolazak slavnog džet-set para izaziva veliku pažnju lokalnih medija, pre svega zbog velelepnog broda koji poseduju Meljničenkovi.
- Jahta je na Kozumel pristigla iz Portorika. U njenom sastavu nalaze se heliodrom, tri bazena s pogledom na okean, antiradar, nadzorne kamere, napredni sigurnosni sistem za otiske prstiju. Po dužini prostranija je od fudbalskog igrališta. Andrej je prvo plovio u Norvešku, gde je otišao da kupi tri slike Kloda Monea. Luksuzna jahta, sa staklenim krovom koji se nalazi tik iznad bazena, dugačka je četiristo stopa. Vlasnici imaju ogromne luksuzne apartmane i šest kabina rezervisanih za četrnaest gostiju, kao i dovoljno soba za trideset sedam članove posade. Nekada ih je bilo četrdeset dvoje. Ostali detalji enterijera dobro su čuvana tajna njenih nemačkih proizvođača, firme „Blohm and Voss“ i njihovog dizajnera Filipa Starka - oduševljeno ističu novinari pomenutog meksičkog portala, koji nisu uspeli da saznaju zbog čega su Meljničenkovi pristigli u njihovu zemlju.


Kako saznajemo, par je odabrao pomenuto ostrvo u karipskom delu Meksika zbog prelepih plaža, kao i blizine čuvenog Kankuna, koji nudi velike mogućnosti za različit noćni provod. Poslednjih godina Andrej je rođendane slavio uglavnom u zimskim destinacijama, pa se i dalje prepričava njegov glamurozni parti, upriličen pre dve godine, u tada još nezavršenoj kući u Sent Moricu. Ove godine je Novu godinu proveo u pomenutom mondenskom zimskom centru, u koji su na poziv popularnog para došli i brojni Sandrini prijatelji, među kojima i hrvatska pop zvezda Nina Badrić. Ona je tada dobila pozivnicu i za rođendansku žurku Sandrinog muža, ali je u međuvremenu promenjena organizacija. Kao i prilikom svake prethodne zabave koju su organizovali, Meljničenkovi su svojim gostima platili aviokarte i smeštaj. Ipak, sama žurka ovoga puta upriličena je na jahti. Na zabavi su se služili najrazličitiji, uglavnom morski specijaliteti prema receptima čuvenog Alena Dikasa, najpoznatijeg svetskog kuvara koga Sandra i Andrej redovno angažuju za svoje proslave.
- Volimo da budemo sami na jahti, samo Andrej, Vala i ja - istakla je Sandra u jednom od malobrojnih intervjua, koje je dala poslednjih godina. U međuvremenu, na putovanjima im se pidružila i kćerka Tara, koja će 29. maja napuniti tri godine.

Piše: Nikola Rumenić; Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti