Spektakl od 3 miliona funti: Isplivale nikada viđene fotografije sa venčanja Sandre Meljničenko

Spektakl od 3 miliona funti: Isplivale nikada viđene fotografije sa venčanja Sandre Meljničenko

Autor: | 23/05/2021

0

Sandra Meljničenko - Venčanje koje intrigira i posle 16 godina...

Jelica Matić Sindi bila je jedna od fatalnih dama ovdašnjeg javnog života devedesetih godina. Povezivali su je i sa nekim opasnim momcima iz tog vremena. Kasnije je otišla u inostranstvo, oprobala se kao model i glumica, a već dugo živi u Urugvaju, gde se udala, zasnovala porodicu i radi kao art direktor jednog luksuznog hotela.

Pročitajte: Dobijala je jahte, brilijante, umetnička dela - Sandra Meljničenko slavi 44. rođendan, ove godine poklon je poseban

S obzirom na to da je svojevremeno bila dobro poznata u beogradskim krugovima, Jelica u ovoj južnoameričkoj zemlji rado ugosti svoje prijatelje iz sveta poznatih, koji se tamo zateknu. A 3. septembra pružila nam je uvid u jedno venčanje kojem „običnim smrtnicima“ pristup nije bio omogućen. Naime, tog datuma, 2005. godine, Sandra i Andrej Meljničenko izgovorili su sudbonosno „da“.

Pročitajte: Sladak život najbogatije srpkinje - Evo gde ćete ovog leta sresti Sandru Meljničenko (foto)

Jelica se uz malu pomoć fotografija sa lica mesta, odnosno Azurne obale, prisetila tog spektakularnog događaja. Pored slike sa glavnim akterima, Sandrom i njenim suprugom, videli smo je i sa Enrikeom Iglesijasom koji je pevao na svadbi, a tu su još neka poznata lica – Jelena bin Drai i njen brat, kao i Dušan Petković, sin pokojnog Ilije Petkovića, sa suprugom Žaklinom.

Sandra Meljničenko, najbogatija Srpkinja, ne dozvoljava javnosti i medijima da zavire u njen privatni život, tako da smo je u venčanici (sa potpisom Vere Vang) videli tek mnogo godina posle venčanja, jednog od najskupljih svih vremena, za koje je ruski tajkun izdvojio tri miliona funti. Goste su zabavljale velike zvezde – pored Iglesijasa, Vitni Hjuston i Kristina Agilera.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti