Bekam za vikend ženi sina: Mlada bogatija od fudbalerove porodice, potpisan predbračni ugovor

Bekam za vikend ženi sina: Mlada bogatija od fudbalerove porodice, potpisan predbračni ugovor

Autor: | 05/04/2022

0

Sin Viktorije i Dejvida Bekama ženi se u subotu, ovo su detalji predbračnog ugovora

Bruklin Bekam, najstariji sin Viktorije i Dejvida Bekama, u subotu će se oženisti sa milijarderkom Nikolom Pelc. Strani mediji navode da je budući mladoženja za kumove uzeo svoju braću Kruza i Romea, dok je njegova izabranica tu čast ukazala svom bratu, nekadašnjem hokejašu Bredu Pelcu

Pročitajte: Dok su svi čekali venčanje decenije, Bekamovi u tajnosti oženili sina? (foto)

Getty Images

 

Poznato je i da će lepa Nikola nositi venčanicu italijanske modne kuće „Valentino“, koju će na svadbenoj zabavi zameniti kreacijom svekrve Viktorije. Zvanicama će upotreba mobilnih telefona biti strogo zabranjena, kao i uključivanje na društvene mreže, a prve fotografije mladenaca obećane su prestižnom „Vogueu“. 

Pročitajte: Sukob u domu Bekamovih ne jenjava - Snaha zadala nizak udarac Viktoriji Bekam

Getty Images

 

Prema pisanju Daily Maila, pretpostavlja se da će Bruklin Bekam sa budućom suprugom potpisati predbračni ugovor, budući da je bogatstvo Viktorije i Dejvida Bekama manje od procenjenih 1,3 milijardi funti koliko je „težak“ Nelson Pelc, Nikolin otac.

Vest o predbračnom ugovoru stigla je u trenutku kada se organizovanje raskošnog venčanja privodi kraju. Bruklin i Nikola venčaće se u porodičnoj vili Pelcovih u Palm Biču na Floridi.

Pročitajte: Kakav raj - Bruklin Bekam i Nikola Pelc ponosni vlasnici luksuzne vile na Beverli Hilsu (foto)

Instagram

 

Podsetimo, budući supružnici počeli su da se zabavljaju 2019. godine, a samo godinu dana kasnije, u julu 2020, su se verili. 

‒ Pre dve nedelje pitao sam srodnu dušu da li želi da se uda za mene i pristala je. Ja sam najsrećniji čovek na svetu. Obećavam da ću biti najbolji suprug i jednog dana najbolji otac ‒ izjavio je tada sin Viktorije i Dejvida Bekama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti