Viktorija i Dejvid Bekam oženili sina: Bruklin uzeo prezime bogate supruge (foto)

Viktorija i Dejvid Bekam oženili sina: Bruklin uzeo prezime bogate supruge (foto)

Autor: | 10/04/2022

0

Oženio se Bekamov sin, gest sa venčanja oduševio prisutne

Bruklin Bekam (23), sin Dejvida i Viktorije Bekam, juče se oženio američkom glumicom Nikolom Pelc (27). Luksuzno venčanje održano je na velelepnom imanju porodice Pelc u Palm biču, koje se prostire na više od 4.000 kvadrata.

Pročitajte: Bekam za vikend ženi sina - Mlada bogatija od fudbalerove porodice, potpisan predbračni ugovor

 

Ekskluzivne fotografije sa svadbe trebalo bi da se pojave u narednom broju časopisa Vogue, pa smo do sada mogli da vidimo samo ono što su snimili najuporniji paparaci. Poznato je da su venčanju prisustvovali princ Hari sa suprugom Megan Markl, teniserka Serena Vilijams i glumica Eva Longorija, kao i da su Dejvid i Viktorija bili sinonim za nenadmašnu eleganciju!

Pročitajte: Uzbuđenje je splaslo, maske pale - Viktorija Bekam besna, postavila Bruklinu ultimatum

Instagram

 

Dok je nekadašnji fudbaler odabrao klasično crno odelo s belom košuljom i crnom leptir-mašnom, njegova supruga izgledala je veličanstveno u srebrnoj toaleti. Prelepa snajka Bekamovih blistala je u raskošnoj beloj venčanici, a veo napravljen od najfinije tkanine dao je poseban pečat ovoj skupocenoj kreaciji. 

Pročitajte: Kakav raj - Bruklin Bekam i Nikola Pelc ponosni vlasnici luksuzne vile na Beverli Hilsu (foto)

Instagram

 

Ipak, najviše pažnje privukao je gest Bruklina Bekama koji je, prema pisanju magazina Daily Mail, iznenadio prisutne. Naime, Viktorijin i Dejvidov sin navodno je u znak ljubavi svom imenu dodao prezime svoje drage.

- Bruklin je izgubio glavu za Nikolom i ovo je ogroman znak njegove predanosti i njegove ljubavi - rekao je neimenovani izvor za The Sun.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još